Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

P.J. Bliekstraat 2

Terug naar overzicht

Bliekstraat 2A Algemene informatie Bliekstraat 2 is een appartementencomplex waar cliënten zelfstandig kunnen wonen. Het complex bestaat uit drie verdiepingen. Alle appartementen beschikken over een woonkamer, slaapkamer, keuken en eigen badkamer. Ook z

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Bliekstraat 2A

Algemene informatie

Bliekstraat 2 is een appartementencomplex waar cliënten zelfstandig kunnen wonen. Het complex bestaat uit drie verdiepingen. Alle appartementen beschikken over een woonkamer, slaapkamer, keuken en eigen badkamer. Ook zijn er drie appartementen beschikbaar voor stelletjes, waar cliënten dus kunnen samenwonen.


Op de eerste verdieping is er een gezamenlijke ruimte, hier kunnen cliënten samenkomen. En op de vierde verdieping bevindt zich een dakterras.


De bewoners

Bliekstraat 2A beschikt over 24 plaatsen. De bewoners zijn een gemengd gezelschap van mannen en vrouwen, allen 18+.


De begeleiding

Binnen het pand is 24/7 begeleiding aanwezig. Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is er, in geval van nood, een slaapdienst aanwezig. Wij bieden ondersteuning aan cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking.


Bliekstraat 2B

Algemene informatie

Bliekstraat 2 is een appartementencomplex waar cliënten zelfstandig kunnen wonen. Het complex bestaat uit drie verdiepingen. Alle appartementen beschikken over een woonkamer, slaapkamer, keuken en eigen badkamer.


De bewoners

Bliekstraat 2B beschikt over 17 plaatsen. De bewoners zijn een gemengd gezelschap van mannen en vrouwen, allen 18+.


De begeleiding

Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is er, in geval van nood, een slaapdienst aanwezig. Wij bieden ondersteuning aan cliënten met een licht verstandelijke beperking.


Woonomgeving Bliekstraat 2

Het appartementencomplex ligt in het centrum van Spijkenisse. Op loopafstand bevindt zich een activiteitencentrum, kinderboerderij, metrostation, winkelcentrum en speeltuin. Tevens bevindt het Spijkenisse Medisch Centrum zich op loopafstand.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief, Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.