Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Rosendaalseweg

Terug naar overzicht

24 uurs zorg in een voormalige pastorie. Als bewoner heb je hier je eigen studio of appartement. Er is ook de gelegenheid om samen te wonen in een groter appartement.

Woning

Omschrijving

In een voormalige Pastorie aan de Rosendaalseweg zijn in de eerste maand van 2022 elf studio's/ appartementen gerealiseerd.

Wist je dat we samen jou boodschappen bestellen? Dit houdt in dat je elke dag gezonde voeding hebt om voor jezelf klaar te maken.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gezamenlijke ruimte om samen te komen voor koffie, spelletje, eten. Gezamenlijke wasruimte.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Eigen studio of appartement.

Situering in wijk

Rosendaalseweg is gelegen in de buurt Geitenkamp. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Ensõ biedt 24-uurs begeleid wonen binnen een open setting voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, meestal in combinatie met psychiatrische stoornissen en daarmee samenhangende gedragsproblematiek.

Ensõ biedt begeleiding en ondersteuning op alle levensgebieden, waarbij het uitgangspunt is een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Voor elk begeleidingstraject worden er afspraken gemaakt en vastgelegd in het zorgplan.

De leeftijdsindicatie voor onze woonvormen zijn 18+, en voor mensen met een Wlz VG of GGZ indicatie vanuit het Zorgkantoor.

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Geen

Behandeling

Geen

Omschrijving

Onze visie is dat mensen met een (complexe) zorgvraag, voortkomend uit een (licht) verstandelijke beperking, psychiatrische aandoening en/of onbegrepen gedrag, een eigen plaats in de samenleving hebben en zo zelfstandig mogelijk hun leven invullen.


Onze zorg- en dienstverlening is erop gericht woon-, leef- en werkomstandigheden volgens hun keuze te organiseren. Aansporing vanuit onze professionals tot zelfwerkzaamheid en zelfredzaamheid met als uitgangspunt kijken naar de mogelijkheden van de bewoner.
Binnen Ensõ werken we met de methodiek zorg met compassie. Binnen deze werkwijze staat ‘de mens’ centraal. Gentle teaching vormt de basis en is hier het uitgangspunt voor mensgerichte zorg. ‘Mensgericht’ gaat over zorg naar de wensen van de bewoner.

We zien je en laten je voelen dat je gezien wordt om wie je bent.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.