Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Kastanjelaan

Terug naar overzicht

Woonzorg binnen een Karakteristiek pand uit 1888. Je hebt je eigen studio. Daarnaast kan je gebruiken maken van een algemene ruimte met andere bewoners.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Karakteristieke en ruime woning uit 1888 aan de Kastanjelaan.

Indeling gemeenschappelijk deel

- Algemene keuken + eetkamer, waar een aantal keren per week samen wordt gekookt voor degene die dit leuk en lekker vinden.

- Algemene wasruimte

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Studio's met eigen keuken en badkamer.

Situering in wijk

Gelegen in de buurt Boulevardwijk. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Ensõ biedt 24-uurs begeleid wonen binnen een open setting voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking, meestal in combinatie met psychiatrische stoornissen en daarmee samenhangende gedragsproblematiek.

Enso biedt begeleiding en ondersteuning op alle levensgebieden, waarbij het uitgangspunt is een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Voor elk begeleidingstraject worden er afspraken gemaakt en vastgelegd in het zorgplan.

De leeftijdsindicatie voor onze woonvormen zijn 18+, en voor mensen met een Wlz VG of GGZ indicatie vanuit het Zorgkantoor.

Aantal bewoners

11

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Onze visie is dat mensen met een (complexe) zorgvraag, voortkomend uit een (licht) verstandelijke beperking, psychiatrische aandoening en/of onbegrepen gedrag, een eigen plaats in de samenleving hebben en zo zelfstandig mogelijk hun leven invullen.





Onze zorg- en dienstverlening is erop gericht woon-, leef- en werkomstandigheden volgens hun keuze te organiseren. Aansporing vanuit onze professionals tot zelfwerkzaamheid en zelfredzaamheid met als uitgangspunt kijken naar de mogelijkheden van de bewoner.





Binnen Ensõ werken we met de methodiek zorg met compassie. Binnen deze werkwijze staat ‘de mens’ centraal. Gentle teaching vormt de basis en is hier het uitgangspunt voor mensgerichte zorg. ‘Mensgericht’ gaat over zorg naar de wensen van de bewoner.





We zien je en laten je voelen dat je gezien wordt om wie je bent.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.