Wonen zonder beperking

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Het Persijnhof bestaat uit drie eengezinswoningen met in totaal 5 appartementen. Er wonen mensen boven en beneden. Er is geen lift.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gemeenschappelijke ruimte waar we samen koken, eten en ontspannen.
Er is een grote tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Drie eengezinswoningen met in totaal vijf appartementen, zowel boven als beneden. aan de overkant van de straat zijn nog twee appartementen voor twee personen.
Elk appartement heeft een woonkamer, open keuken een badkamer met douche en toilet en een aparte slaapkamer. De twee appartementen aan de overkant zijn nog iets groter. Die hebben twee slaapkamers en een terras. Voor iedereen is er ook bergruimte aanwezig.

Situering in wijk

In een woonwijk

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Wij hechten veel waarde aan de mening van cliënten, ouders/ belangenbehartigers en medewerkers. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze zorg voor cliënten is altijd maatwerk. Onze cliënten hebben soms ook naast hun verstandelijke beperking een visuele-, auditieve-of lichamelijke beperking. Ook komen geriatrische problematiek, aandoening uit het autisme-spectrum, epilepsie of gedragsproblematiek naast de verstandelijke beperking voor.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.