Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Pottenbakkerij 1

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Op de Pottenbakkerij 1 wonen 5 (jong)volwassen vrouwen midden in de woonwijk Smitshoek. Overdag gaan de bewoners naar de dagbesteding, werk of school. ’s Avonds vermaakt iedereen zich op zijn eigen manier in de gedeelde woonkamer, op de trampoline in de tuin of op de eigen kamer. Woonomgeving De woning ligt midden in een groene woonwijk met op loopafstand winkels en openbaar vervoer. De woning ligt dichtbij Rotterdam.

Welke begeleiding heb je nodig? Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen op jouw eigen niveau. Daarom gaan we regelmatig met jou en je verwant in gesprek om je wensen en doelen in kaart te brengen. Daar passen we onze begeleiding op aan.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.