Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Pottenbakkerij 5

Terug naar overzicht

Pottenbakkerij 5 is een groepswoning waar ruimte is voor vijf cliënten. Aan de voorzijde is een grote groenstrook. De woonkamer, keuken, badkamer worden gedeeld. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. In de naastgelegen woning is er een slaapdienst aanwezig.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Pottenbakkerij 5 in Barendrecht ligt midden in de woonwijk Smitshoek. Aan de voorzijde is een grote groenstrook. De woonkamer, keuken, badkamer worden gedeeld. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. In de naastgelegen woning is er een slaapdienst aanwezig.

Indeling gemeenschappelijk deel

De hal geeft toegang tot toilet en woonkamer. In de woonkamer is een open keuken met grote eettafel en zitgedeelte. Ook is er een gemeenschappelijke badkamer en wasruimte.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de gegane grond is een woonkamer met zitgedeelte en open keuken. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers, een gemeenschappelijke badkamer met toilet, bad, wastafel en doucheruimte. Op de tweede verdieping is er nog een vijfde slaapkamer en een wasruimte. De tuin heeft een overkapping en er staat een trampoline. Ook is er een garage.

Situering in wijk

De woning ligt midden in een groene woonwijk met op loopafstand winkels en openbaar vervoer. De woning ligt dicht bij Rotterdam.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

De woning biedt plek aan 5 (jong)volwassen mannen met een autisme. De cliënten maken overdag gebruik van dagbesteding, werk of school.

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen op jouw eigen niveau. Samen met jou en je verwant gaan we in gesprek. Wat zijn jouw wensen, wat wil je leren, waar kunnen wij je bij helpen? De begeleiding die we aanbieden wordt op jou afgestemd.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.