Wonen zonder beperking

Raayke Bosplein 3 Tienray

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Raayke is een woonvorm waarbinnen een 5-tal groepswoningen gesitueerd zijn. Ieder met zijn eigen specifieke zorgprofiel.

Indeling gemeenschappelijk deel

Woonkamer, keuken, gang met 6 slaapkamers, gemeenschappelijke badkamer en toiletten. Alles gelijkvloers. Vanuit de woonkamer toegang tot grote volledig omheinde tuin met speeltoestellen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt heeft zijn eigen slaapkamer. Er wordt (gezien de jonge leeftijd) veelal gebruik gemaakt van de gemeenschappelijke ruimtes.

Situering in wijk

t Raayke ligt aan de rand van het dorp binnen de gemeente Tienray (Horst aan de Maas). Bosrijke omgeving in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking

Omschrijving

Kinderen van 12 jaar en ouder met een licht tot matige verstandelijke beperking veelal in combinatie met psychiatrische problematiek zoals autisme en ADHD.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Geen

Omschrijving

Het bieden van een pedagogisch veilig leefklimaat, waarbij structuur, ritme en regelmaat van groot belang is. Veel van de cliënten volgen individuele programma’s.
Er is sprake van gedragsregulatie. Begeleiding is eveneens gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid en de ontwikkeling naar meer zelfstandigheid.
Begeleiding wordt afgestemd op het Sociaal Emotionele niveau van het kind. Therapeutische ondersteuning wordt, daar waar nodig ingezet, afgestemd op indicatie.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.