Wonen zonder beperking

Raayke Klimop Tienray

Terug naar overzicht

Beschermde woonvorm aan de rand van het dorp voor kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematieken.

Woning

Soort woning

Groepswoning, Studio

Omschrijving

Raayke is een woonvorm waarbinnen een 5-tal groepswoningen gesitueerd zijn. Ieder met zijn eigen specifieke zorgprofiel.

Indeling gemeenschappelijk deel

Woonkamer, keuken, gang met 6 slaapkamers, gemeenschappelijke badkamer en toiletten. Alles gelijkvloers. Vanuit de woonkamer toegang tot grote volledig omheinde tuin met speeltoestellen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt heeft zijn eigen slaapkamer. Er wordt (gezien de jonge leeftijd) veelal gebruik gemaakt van de gemeenschappelijke ruimtes.

Situering in wijk

Raayke ligt aan de rand van het dorp binnen de gemeente Tienray (Horst aan de Maas). Bosrijke omgeving in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking

Omschrijving

Jongeren/jongvolwassenen van 16 tot 23 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking veelal in combinatie met psychiatrische problematiek zoals autisme en ADHD.
Jongeren die nog te kwetsbaar zijn voor de volwassenezorg en nog wat meer ondersteuning naar zelfstandigheid nodig hebben.

Aantal bewoners

6

Begeleiding

Enige, Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Ondersteuning is gericht op het vergroten van zelfstandigheid binnen een beschermde woonomgeving met als doel groeien naar een meer zelfstandige woonvorm binnen de volwassenezorg.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.