Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Kind, Jeugd & Gezin-Raayke-Klimop

Terug naar overzicht

Beschermde woongroep aan de rand van het dorp voor kinderen en jeugdigen met een verstandelijke beperking en eventueel bijkomende problematieken.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Raayke is een woonvorm waarbinnen een 5-tal groepswoningen gesitueerd zijn. Ieder met zijn eigen specifieke zorgprofiel.

Indeling gemeenschappelijk deel

Woonkamer, keuken, gang met 6 slaapkamers, gemeenschappelijke badkamer en toiletten. Alles gelijkvloers. Vanuit de woonkamer toegang tot grote volledig omheinde tuin met speeltoestellen.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt heeft zijn eigen slaapkamer. Er wordt (gezien de jonge leeftijd) veelal gebruik gemaakt van de gemeenschappelijke ruimtes.

Situering in wijk

Raayke ligt aan de rand van het dorp binnen de gemeente Tienray (Horst aan de Maas). Bosrijke omgeving in de directe nabijheid.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking

Omschrijving

De woongroep Klimop is een verticale groep waarin kinderen vanaf 11 jaar wonen. Binnen deze woongroep zie je hulpvragen van jongeren die ernstig meervoudig beperkt zijn tot jongeren met een licht verstandelijke beperking. Ondanks de verschillen in cognitief niveau is het van belang dat de hulpvragen op elkaar afgestemd zijn.


Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Binnen de woongroep van het Raayke wordt multidisciplinair gewerkt. Naast (SKJ geregistreerde) begeleiders en coördinerend begeleiders, is de gedragsdeskundige nauw betrokken. Indien nodig kan er ook een beroep worden gedaan op andere paramedici, zoals logopedie, PMT etc.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.