Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Rhapsody Healthcare - Wonen

Terug naar overzicht

Rhapsody Healthcare biedt diverse zorgniveaus. We hechten er waarde aan dat elke cliënt zich comfortabel en thuis voelt, en daarom is dagelijkse evaluatie en contact met de cliënt essentieel. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

De woning sluit zo veel mogelijk aan op de wensen en behoeftes van de cliënt. Voor elke cliënt is sprake van een privé ruimte, waarbij de cliënt de mogelijkheid krijgt om zichzelf onafhankelijk van de andere cliënten te kunnen ontplooien. Allicht gaat dit met begeleiding / ondersteuning. De medewerker van Rhapsody Healthcare controleert door in gesprek te gaan met de cliënt hoe het met hem gaat, of de medicatie is ingenomen, er voldoende adequaat contact wordt gemaakt en mogelijke andere opvallendheden zijn. Zodoende kan er op tijd aan de bel worden getrokken, indien daar noodzaak voor is.

Indeling gemeenschappelijk deel

Ruime woon- en eetkamer, gezamenlijke keuken en tuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere bewoner heeft een eigen grote zit- slaapkamer, met gezamenlijk gebruik van douche en toilet. In het huis zijn twee badkamers en toiletten aanwezig.

Situering in wijk

Wij bieden een woonlocatie midden in de wijk, op loopafstand van het centrum.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Gezien het grote zorgaanbod, is de doelgroep breed bij Rapsodi Healthcare. Er wordt zorg op maat aangeboden voor volwassenen en jeugd met een psychiatrische diagnose (o.a. depressie, angst, trauma en PTSS, persoonlijkheidsstoornis, autisme, ADHD, bipolaire stoornis, eetstoornis en somatoforme stoornis), lichamelijke beperking, multi-probleem situatie, verstandelijke beperking en overige meervoudige / complexe problematiek.

Aantal bewoners

4

Open plaatsen

4 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.