Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Rijckholt, Gronsveld

Terug naar overzicht

WonenPlus opende begin 2023 in Rijckholt een nieuwe zorglocatie aan de rand van het rustige dorpje Rijckholt in het mooie Heuvelland. Een prachtige rustgevende natuurlijke omgeving.

Woning

Omschrijving

In een vleugel van het voormalig kloostercomplex is ruimte voor 22 (semi-)zelfstandige levensloopbestendige studio’s voorzien van alle gemakken en rolstoeltoegankelijk. De zelfstandige studio’s zijn circa 31 tot maximaal 55 m2 groot. Iedere studio heeft een eigen keukenblok, wasmachine aansluiting, tv- en internetaansluiting en een ruime badkamer met eigen douche, toilet en wastafel. De vier semi-zelfstandige studio's zijn bedoeld voor logeren / kortdurend verblijf.

Indeling gemeenschappelijk deel

Midden in het pand ligt een grote gezamenlijke woonkamer met leefkeuken, mindervalide toiletten en een wellness badkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Rijckholt ligt aan de rand van het rustige dorpje Rijckholt in het Heuvelland.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Deze locatie biedt woonruimte met 24-uurs zorg aan volwassenen met een verstandelijke en/of psychiatrische beperking in combinatie met (toenemende) somatische problematiek waardoor er sprake is van (toenemende) behoefte aan verpleging en verzorging.

Aantal bewoners

22

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Bewoners worden ondersteund binnen 24uurszorg, met slaapdienst in het pand. Er wordt op gebied van somatiek extra verpleging en verzorging geboden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.