Wonen zonder beperking

Ringovenstraat

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

14 appartementen voor oudere bewoners in appartementencomplex dat is gebouwd in 2010. Alles is gelijkvloers en drempelvrij en in het gebouw is een lift. De badkamers zijn aangepast en de kamers zijn ruim zodat er ook zorg aan bed verleend kan worden. De bewoners hebben allemaal een eigen kamer, er is een gezellige huiskamer waar iedereen kan ontspannen, kletsen, een kopje koffie kan drinken of de krant lezen.
Twee groepen voor 5 cliënten ( totaal 10).

Indeling gemeenschappelijk deel

2 gezellige huiskamers waar iedereen kan ontspannen, kletsen, een kopje koffie kan drinken of de krant lezen. 2 keukens, 10 slaapkamers, 3 badkamers met douche en toilet, 3 aparte toiletten.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Inpandig ruim balkon.

Situering in wijk

Woning gelegen nabij het centrum. En rustig gelegen aan een park. Weinig verkeer.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Ouderenzorg. De bewoners zijn allemaal oudere mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Het is belangrijk dat ze kunnen genieten van hun oude dag.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding wordt afgestemd op de zorgvraag en kan voor iedereen verschillend zijn. De nadruk ligt op het zo aangenaam mogelijk maken van het leven van deze ouder wordende mensen. We proberen zoveel mogelijk in stand te houden wat de bewoners kunnen en begeleiden ze als de gezondheid of de vaardigheden achteruit gaan. We stimuleren en motiveren de cliënten en we hebben aandacht voor hun wensen en hobby’s.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.