Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Wonen in de Wijk-Ringovenstraat A5

Terug naar overzicht

Ouderenzorg. De bewoners zijn allemaal oudere mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Het is belangrijk dat ze kunnen genieten van hun oude dag.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

14 appartementen voor oudere bewoners in appartementencomplex dat is gebouwd in 2010. Alles is gelijkvloers en drempelvrij en in het gebouw is een lift. De badkamers zijn aangepast en de kamers zijn ruim zodat er ook zorg aan bed verleend kan worden. De bewoners hebben allemaal een eigen kamer, er is een gezellige huiskamer waar iedereen kan ontspannen, kletsen, een kopje koffie kan drinken of de krant lezen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Een groep voor 4 cliënten 1 gezellige huiskamers waar iedereen kan ontspannen, kletsen, een kopje koffie kan drinken of de krant lezen. 1 keuken, 4 slaapkamers, 1 badkamer met douche en toilet, 1 aparte toilet. 1 kantoor, 1 voorraadkast/bergkast, 1 wasruimte/cv ruimte, 1 gang, 1 balkon.Verder nog een ruimte in de kelder.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Inpandig ruim balkon.

Situering in wijk

Woning gelegen nabij het centrum. En rustig gelegen aan een park. Weinig verkeer.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Dementie, Epilepsie, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Ouderenzorg. De bewoners zijn allemaal oudere mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. Het is belangrijk dat ze kunnen genieten van hun oude dag. Bijkomende problematiek kan op verschillende gebieden aanwezig zijn (o.a. autisme, dementie, lichamelijke zorg/verzorging, epilepsie). De meeste cliënten hebben nog enige mate van zelfstandigheid waardoor het wonen in het dorp een toegevoegde waarde geeft. A5 is meer gericht op zelfstandigheid en minder nabijheid van begeleiding dus dienen er minder risico’s te zijn (o.a. op vallen, epilepsie ed).

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige

Omschrijving

Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. De begeleiding wordt afgestemd op de zorgvraag en kan voor iedereen verschillend zijn. De nadruk ligt op het zo aangenaam mogelijk maken van het leven van deze ouder wordende mensen. We proberen zoveel mogelijk in stand te houden wat de bewoners kunnen en begeleiden ze als de gezondheid of de vaardigheden achteruit gaan. We stimuleren en motiveren de cliënten en we hebben aandacht voor hun wensen en hobby’s.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.