Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Roemrijck, begeleid wonen, werken en genieten voor jong volwassenen

Terug naar overzicht

Roemrijck Begeleid wonen, werken en genieten

Woning

Soort woning

Groepswoning, Appartement

Omschrijving

De groepswoning beschikt over 11 fijne kamers op de eerste verdieping waarbij de bewoners gebruik maken van de gezamenlijke woonkamer en woonkeuken. Verder beschikt Roemrijck over een appartement met 2 slaapkamers waarbij de bewoners samen gebruik maken van de woonkamer, keuken en badkamer

Indeling gemeenschappelijk deel

Het gemeenschappelijke deel van de groepswoning biedt een grote woonkamer met verschillende zithoeken. De kamer is sfeervol ingericht en voorzien van fijne loungebanken. De woonkeuken is ruim en biedt de bewoners de mogelijkheid om, al dan niet samen met een begeleider, heerlijke maaltijden te bereiden. In de tuin is een grote veranda met een heerlijke loungehoek. Verder zijn er diverse terrassen waar, onder de bescherming van de dakplatanen, lekker gedineerd kan worden. Ten behoeve van de fietsen is er een grote schuur op het terrein aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke kamer is geverfd in een mooie, warme tint en beschikt over een wastafel met spiegel. Voor het raam hangen bamboe shutters en de vloer is voorzien van houten laminaat planken.

Situering in wijk

Roemrijck is gelegen op 4 minuten loopafstand van de markt van Zevenaar en op 2 minuten loopafstand van het centraal station. Voor wandelaars is het prachtige buitengebied "de Breuly" op 5 minuten loopafstand bereikbaar.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Jong volwassenen in de leeftijd van 18 tot 30 jaar met een verstandelijke beperking en/of een andere vorm van beperking

Aantal bewoners

13

Open plaatsen

2, waarvan 1 kamer op de boverdieping en 1 kamer op de begane grond in een afzonderlijk appartement. (wachtlijst van toepassing).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

Roemrijck biedt 24-uurs begeleiding en ook dagbesteding in Café Riche dat in hetzelfde pand gevestigd is.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.