Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Daelzicht-Beschermd Wonen-Rozenhof 17-18-19

Terug naar overzicht

Rozenhof 17-18-19 zijn 3 woonafdelingen. Per woongroep wonen er 9 cliënten, voornamelijk EMB-cliënten. Verder is in hetzelfde pand dagbesteding gesitueerd.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Rozenhof 17, 18, 19 zijn drie woningen die in carrévorm liggen en waar mensen wonen die vallen onder de doelgroep EMB (ernstig meervoudig beperkt). De woningen liggen op het terrein voor Beschermd Wonen in Heel en zij zijn sinds 2010 in gebruik. De woningen beschikken over een terras op de binnenplaats, waar het in de zomer heerlijk vertoeven is.

Indeling gemeenschappelijk deel

De woningen zijn voorzien van een railsysteem dat alle ruimtes met elkaar verbindt. Dit systeem maakt het tillen en verplaatsen van de cliënt makkelijker. De woningen beschikken over zorgbadkamers waarvan 1 badkamer is ingericht als Welness badkamer. Voor de cliënten die zich niet zelfstandig kunnen bewegen is het fijn dat zij regelmatig van houding kunnen wisselen. In de woningen kunnen bewoners gebruik maken van o.a. een snoezelruimte en een waterbed. De bewoners kunnen hier heerlijk ontspannen. Mogelijkheid tot dagbesteding in hetzelfde pand.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Elke cliënt heeft een eigen slaapkamer met wastafel.

Situering in wijk

De woning is gelegen op een beschermd terrein aan de rand van het dorp. Cliënten kunnen gebruik maken van diverse faciliteiten in de nabijheid van of op het terrein, zoals een zwembad, een manege waar je huifbed kunt rijden en een belevingsbos. Het centrum van het dorp ligt op loopafstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Epilepsie, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Bij Rozenhof 17, 18, 19 wonen cliënten met een ernstige tot zeer ernstige mate van beperking. Deze cliënten zijn veelal rolstoelafhankelijk of hebben een zeer lage mate van ambulantie.

Aantal bewoners

27

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Verzorging

Zeer intensief

Behandeling

Geen

Omschrijving

Er wordt intensief hulp geboden aan cliënten die zelf nauwelijks een eigen bijdrage kunnen leveren in hun alledaagse levensbehoeften.
Vaak is hierbij een gedeeltelijke of gehele overname door begeleiding noodzakelijk.
Het doel van de begeleiding is stabilisatie of begeleiding bij (geleidelijke) achteruitgang, waarbij behoud van vaardigheden nagestreefd wordt. Dit alles in een sfeer van gemak en comfort voor de cliënt.
Deze cliënten kunnen gebruik te maken van dagbesteding die in hetzelfde pand ligt.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.