Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

's-Heer Hendriks kinderenstraat 48-50

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie Op deze locatie zijn 22 studio’s verdeeld over de begane grond en eerste verdieping, die bereikbaar is met een lift. De studio’s hebben allemaal een eigen voordeur, woon/slaapkamer, open keuken en badkamer. Er is geen gemeenschappelijke ruimte en geen tuin. Eén van de studio’s is ingericht als werkruimte en slaapplek voor de begeleiding, die 24 uur per dag aanwezig is. Begeleiding vindt met name plaats in de studio van de bewoners zelf. De ondersteuning bestaat voornamelijk uit het motiveren van cliënten om dingen zelf te doen, uitgaand van hun mogelijkheden. Er wonen hier cliënten met autisme, epilepsie, psychische stoornissen of licht verstandelijke beperkingen. Het is een gemengde groep, van volwassen bewoners uit alle leeftijdsgroepen.

Woonomgeving De studio's zijn geschakeld en liggen in een woonwijk, vlakbij het centrum van Goes. Winkels en supermarkten zijn op loopafstand.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.