Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Scheldestraat 56A

Terug naar overzicht

Aan de Scheldestraat in Goes staat een groot wooncomplex van Zuidwester. Nummer 56a is een woning op de begane grond.

Woning

Omschrijving

Aan de Scheldestraat in Goes staat een groot wooncomplex van Zuidwester. Nummer 56a is een woning op de begane grond.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een grote woonkamer met open keuken waar de bewoners samen eten, koffiedrinken en waar huiselijke activiteiten worden gehouden. De woning is rolstoeltoegankelijk en aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Er zijn zeven slaapkamers, drie badkamers, een kleine rustruimte en een berging voor apparatuur zoals de wasmachine, droger en vriezer. De woonkamer grenst aan een betegelde tuin. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woning is vlakbij het centrum van Goes en alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Dagbesteding De Hippe Zeeuw Gifts & Food maakt deel uit van het complex, net als een restaurant en een speeltuin.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Aan de Scheldestraat in Goes staat een groot wooncomplex van Zuidwester. Nummer 56a is een woning op de begane grond. Er is een grote woonkamer met open keuken waar de bewoners samen eten, koffiedrinken en waar huiselijke activiteiten worden gehouden. De woning is rolstoeltoegankelijk en aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Er zijn zeven slaapkamers, drie badkamers, een kleine rustruimte en een berging voor apparatuur zoals de wasmachine, droger en vriezer. De woonkamer grenst aan een betegelde tuin. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer. Er wonen zowel mannen als vrouwen, variërend in leeftijd. Ze hebben allemaal een ernstige meervoudige beperking, soms in combinatie met autisme of epilepsie. De bewoners hebben behoefte aan structuur en het accent van de begeleiding ligt op welbevinden. Er is een wakkere nachtdienst aanwezig.

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Er wonen zowel mannen als vrouwen, variërend in leeftijd. Ze hebben allemaal een ernstige meervoudige beperking, soms in combinatie met autisme of epilepsie. De bewoners hebben behoefte aan structuur en het accent van de begeleiding ligt op welbevinden. Er is een wakkere nachtdienst aanwezig.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.