Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Scheldestraat 56a

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Aan de Scheldestraat in Goes staat een groot wooncomplex van Zuidwester. Nummer 56a is een woning op de begane grond. Er is een grote woonkamer met open keuken waar de bewoners samen eten, koffiedrinken en waar huiselijke activiteiten worden gehouden. De woning is rolstoeltoegankelijk en aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Er zijn zeven slaapkamers, drie badkamers, een kleine rustruimte en een berging voor apparatuur zoals de wasmachine, droger en vriezer. De woonkamer grenst aan een betegelde tuin. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer. Er wonen zowel mannen als vrouwen, variërend in leeftijd. Ze hebben allemaal een ernstige meervoudige beperking, soms in combinatie met autisme of epilepsie. De bewoners hebben behoefte aan structuur en het accent van de begeleiding ligt op welbevinden. Er is een wakkere nachtdienst aanwezig. Woonomgeving De woning is vlakbij het centrum van Goes en alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Dagbesteding maakt deel uit van het complex, net als een restaurant en een speeltuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.