Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Scheldestraat 56d

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Aan de Scheldestraat in Goes staat een groot wooncomplex van Zuidwester. Nummer 56d is een woning op de eerste verdieping. Er is een grote woonkamer met open keuken waar de bewoners samen eten, koffiedrinken en waar huiselijke activiteiten worden ondernomen. Aan de woonkamer grenst een balkon en er is een gemeenschappelijke binnentuin. De woning is rolstoeltoegankelijk en aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Van de zes slaapkamers hebben er twee een tillift. Er zijn drie badkamers en een personeelstoilet. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer. Er wonen zowel mannen als vrouwen, vooral van gevorderde leeftijd. Ze hebben allemaal een verstandelijke beperking, soms in combinatie met diabetes, epilepsie of dementie. Er is een nachtdienst in het pand ernaast, die de cliënten uitluistert gedurende de nacht. Woonomgeving De woning is vlakbij het centrum van Goes en alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Dagbesteding maakt deel uit van het complex, net als een restaurant en een speeltuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.