Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Scheldestraat 56e

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Aan de Scheldestraat in Goes staat een groot wooncomplex van Zuidwester. Nummer 56e is een woning op de eerste verdieping. Er is een grote woonkamer waar de bewoners samen eten, koffiedrinken en waar huiselijke activiteiten worden ondernomen. Er is een gesloten keuken. Aan de woonkamer grenst een balkon en er is een gemeenschappelijke binnentuin. De woning is rolstoeltoegankelijk en aangepast aan de behoeften en mogelijkheden van de bewoners. Iedere cliënt heeft een eigen slaapkamer. Er zijn vier slaapkamers en twee badkamers. Een bewoner heeft een eigen appartement een etage lager. Er wonen zowel mannen als vrouwen, variërend in leeftijd. Ze hebben allemaal een ernstige meervoudige beperking, soms in combinatie met epilepsie of probleemgedrag. De bewoners hebben daardoor behoefte aan gestructureerde begeleiding en het accent ligt op sociale vaardigheden. Er is een wakkere nachtdienst aanwezig in het complex. Woonomgeving De woning is vlakbij het centrum van Goes en alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Dagbesteding maakt deel uit van het complex, net als een restaurant en een speeltuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

5

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Intensief, Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.