Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schengestraat 41a

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Aan de Schengestraat staat een wooncomplex met zes woningen. 41a bevindt zich op de begane grond. Het is een gelijkvloerse woning zonder drempels en in alle kamers zijn plafondliften aanwezig. Er is een grote, gezellige gemeenschappelijke woonkamer met open keuken, een eethoek, zithoek en waterbedden. Er zijn zes slaapkamers waarvan er steeds twee geschakeld zijn aan een badkamer. Eén kamer is apart. De woning heeft een openslaande deur naar een leuk terras met zonwering en een trampoline. De groepswoning biedt plaats aan zeven ouder wordende cliënten met een ernstige, meervoudige beperking. Ze hebben behoefte aan 24-uurszorg en begeleiding, waarbij het accent ligt op sfeer en rustig-actief. Dagbestedingslocaties zijn in de nabije omgeving, waaronder De Hippe Zeeuw Gifts & Food. Er zijn twee wakkere nachtdiensten in het wooncomplex, een poli van de AVG-arts en fysiotherapie. Woonomgeving De woning staat in hartje centrum van Goes, op tien minuten van de binnenstad en winkels. Op het binnenterrein van het complex is een sfeervol ingerichte tuin met een rolstoelschommel. Naast het terrein is een gemeenschappelijk veld met speeltoestellen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.