Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schengestraat 41B

Terug naar overzicht

Aan de Schengestraat in Goes staat een groot wooncomplex van Zuidwester. Nummer 41b is een woning op de begane grond.

Woning

Omschrijving

Nummer 41b is een woning op de begane grond. De woonkamer heeft een open keuken en uitzicht op de tuin. Hier wordt gezamenlijk gegeten. Er zijn vier slaapkamers aan de voorkant van de woning, die liggen aan de straatzijde. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde, die grenzen aan de tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Er wonen zes cliënten die elk een eigen slaapkamer hebben. De badkamer wordt gedeeld met een medebewoner. De woning is rolstoeltoegankelijk en voorzien van plafondliften. Er zijn in het complex twee wakkere nachtdiensten aanwezig voor meerdere woningen.

Situering in wijk

De woning is vlakbij het centrum van Goes en alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Dagbesteding maakt deel uit van het complex, net als een restaurant en een speeltuin.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De bewoners zijn zowel mannen als vrouwen, die gebruik van een rolstoel en allemaal ouder zijn dan 55 jaar. De bewoners zijn meervoudig beperkt en hebben niet-aangeboren hersenletsel.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De bewoners zijn zowel mannen als vrouwen, die gebruik van een rolstoel en allemaal ouder zijn dan 55 jaar. De bewoners zijn meervoudig beperkt en hebben niet-aangeboren hersenletsel. Overdag gaan ze allemaal naar de dagbesteding op het terrein.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.