Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schengestraat 41b

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Aan de Schengestraat in Goes staat een groot wooncomplex van Zuidwester. Nummer 41b is een woning op de begane grond. De woonkamer heeft een open keuken en uitzicht op de tuin. Hier wordt gezamenlijk gegeten. Er zijn vier slaapkamers aan de voorkant van de woning, die liggen aan de straatzijde. Twee slaapkamers zijn aan de achterzijde, die grenzen aan de tuin. Er wonen zes cliënten die elk een eigen slaapkamer hebben. De badkamer wordt gedeeld met een medebewoner. De woning is rolstoeltoegankelijk en voorzien van plafondliften. Er zijn in het complex twee wakkere nachtdiensten aanwezig voor meerdere woningen. De bewoners zijn zowel mannen als vrouwen, die gebruik van een rolstoel en allemaal ouder zijn dan 55 jaar. De bewoners zijn meervoudig beperkt en hebben niet-aangeboren hersenletsel. Overdag gaan ze allemaal naar de dagbesteding op het terrein. Woonomgeving De woning is vlakbij het centrum van Goes en alle voorzieningen zijn op loopafstand bereikbaar. Dagbesteding maakt deel uit van het complex, net als een restaurant en een speeltuin.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Zeer intensief, Intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.