Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schengestraat 41C

Terug naar overzicht

Aan de Schengestraat staat een wooncomplex met zes woningen. 41c bevindt zich op de eerste verdieping.

Woning

Omschrijving

41c bevindt zich op de eerste verdieping. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een grote, sfeervol ingerichte woonkamer met open keuken, een eethoek en gezellige zithoek met twee relaxstoelen. Dankzij het aquarium is er altijd wat te zien. Aangrenzend is een groot balkon met fijne loungebanken. Voor elk van de zeven bewoners is er een eigen slaapkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

De woning staat in hartje centrum van Goes, op tien minuten van de binnenstad en winkels.

Op het binnenterrein van het complex is een sfeervol ingerichte tuin met een rolstoelschommel. Naast het terrein is een gemeenschappelijk veld met speeltoestellen.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De bewoners hebben een lichte tot matige (meervoudige) beperking, met bijkomende psychische problematiek of autisme. Door de toenemende ouderdom ontstaan bijbehorende gebreken.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De bewoners hebben een lichte tot matige (meervoudige) beperking, met bijkomende psychische problematiek of autisme. Door de toenemende ouderdom ontstaan bijbehorende gebreken. Dagbestedingslocaties zijn in de nabije omgeving, waaronder restaurant De Herberg. Er zijn twee wakkere nachtdiensten in het wooncomplex, een poli van de AVG-arts en fysiotherapie.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.