Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schengestraat 41c

Terug naar overzicht

Algemene informatie Aan de Schengestraat staat een wooncomplex met zes woningen. 41c bevindt zich op de eerste verdieping. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een grote, sfeervol ingerichte woonkamer met open keuken, een eethoek en gezellige zitho

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving


Algemene informatie


Aan de Schengestraat staat een wooncomplex met zes woningen. 41c bevindt zich op de eerste verdieping. De woning is rolstoeltoegankelijk. Er is een grote, sfeervol ingerichte woonkamer met open keuken, een eethoek en gezellige zithoek met twee relaxstoelen. Dankzij het aquarium is er altijd wat te zien. Aangrenzend is een groot balkon met fijne loungebanken. Voor elk van de zeven bewoners is er een eigen slaapkamer.
De bewoners hebben een lichte tot matige (meervoudige) beperking, met bijkomende psychische problematiek of autisme. Door de toenemende ouderdom ontstaan bijbehorende gebreken. Dagbestedingslocaties zijn in de nabije omgeving, waaronder De Hippe Zeeuw Gifts & Food. Er zijn twee wakkere nachtdiensten in het wooncomplex, een poli van de AVG-arts en fysiotherapie.
Woonomgeving


De woning staat in hartje centrum van Goes, op tien minuten van de binnenstad en winkels.


Op het binnenterrein van het complex is een sfeervol ingerichte tuin met een rolstoelschommel. Naast het terrein is een gemeenschappelijk veld met speeltoestellen.


Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.