Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schengestraat 41d

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Aan de Schengestraat staat een wooncomplex met zes woningen. 41d bevindt zich op de eerste verdieping. Het is een gelijkvloerse woning zonder drempels, dus rolstoeltoegankelijk. Er is een grote, gezellige woonkamer met een open keuken, eethoek en zithoek met televisie. Er zijn zes slaapkamers binnen en eentje buiten de woning. De grote badkamer heeft een snoezel/bubbelbad en in de twee kleine badkamers is een douche. De woning heeft een openslaande deur naar een mooi, groot balkon. De groepswoning biedt plaats aan zeven ouder wordende cliënten die tot hun laatste levensfase hier wonen. De bewoners zijn zowel lichamelijk als verstandelijk beperkt, gecombineerd met bijvoorbeeld autisme, epilepsie of dementie. Dagbestedingslocaties zijn in de nabije omgeving, waaronder De Hippe Zeeuw Gifts & Food. Ook bieden we in deze woning dagbesteding thuis. Er zijn twee wakkere nachtdiensten in het wooncomplex, een poli van de AVG-arts en fysiotherapie. Woonomgeving De woning staat in hartje centrum van Goes, op tien minuten van de binnenstad en winkels. Op het binnenterrein van het complex is een sfeervol ingerichte tuin met een rolstoelschommel. Naast het terrein is een gemeenschappelijk veld met speeltoestellen.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

7

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.