Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schengestraat 41f

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Aan de Schengestraat staat een wooncomplex met zes woningen. 41f bevindt zich op de tweede verdieping. De woning is geschakeld met 41e. Het is een gelijkvloerse woning zonder drempels, dus rolstoeltoegankelijk. Er is een grote, gezellige woonkamer met een eethoek en zithoek met televisie. Hier worden bijvoorbeeld spelletjes gespeeld en gezamenlijk de maaltijden gebruikt, die de cliënten meehelpen bereiden in de aangrenzende keuken. Er zijn vier slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet en douche. De woning heeft een openslaande deur naar een mooi, groot balkon met loungestoelen en een eettafel. De groepswoning biedt plaats aan vier cliënten die variëren in leeftijd. De bewoners hebben een lichte verstandelijke beperking, gecombineerd met bijvoorbeeld psychische klachten. De bewoners worden begeleid bij het omgaan met anderen en leren huishoudelijke taken zoals kleding wassen en hun kamer schoonhouden. Er zijn twee wakkere nachtdiensten in het wooncomplex, een poli van de AVG-arts en fysiotherapie. Woonomgeving De woning staat in hartje centrum van Goes, op tien minuten van de binnenstad en winkels. Op het binnenterrein van het complex is een sfeervol ingerichte tuin met een rolstoelschommel. Naast het terrein is een gemeenschappelijk veld met speeltoestellen. De dagbesteding, waaronder De Hippe Zeeuw Gifts & Food, is ook op het terrein. Die zijn op loopafstand van de woning.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.