Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schengestraat 41F

Terug naar overzicht

Aan de Schengestraat staat een wooncomplex met zes woningen. 41f bevindt zich op de tweede verdieping. De woning is geschakeld met 41e.

Woning

Omschrijving

Aan de Schengestraat staat een wooncomplex met zes woningen. 41f bevindt zich op de tweede verdieping. De woning is geschakeld met 41e. Het is een gelijkvloerse woning zonder drempels, dus rolstoeltoegankelijk.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een grote, gezellige woonkamer met een eethoek en zithoek met televisie. Hier worden bijvoorbeeld spelletjes gespeeld en gezamenlijk de maaltijden gebruikt, die de cliënten meehelpen bereiden in de aangrenzende keuken. Er zijn vier slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet en douche. De woning heeft een openslaande deur naar een mooi, groot balkon met loungestoelen en een eettafel.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Er zijn vier slaapkamers met elk een eigen badkamer met toilet en douche.

Situering in wijk

De woning staat in hartje centrum van Goes, op tien minuten van de binnenstad en winkels.

Op het binnenterrein van het complex is een sfeervol ingerichte tuin met een rolstoelschommel. Naast het terrein is een gemeenschappelijk veld met speeltoestellen. De dagbesteding, waaronder De Hippe Zeeuw Gifts & Food, is ook op het terrein. Die zijn op loopafstand van de woning.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

De groepswoning biedt plaats aan vier cliënten die variëren in leeftijd. De bewoners hebben een lichte verstandelijke beperking, gecombineerd met bijvoorbeeld psychische klachten. De bewoners worden begeleid bij het omgaan met anderen en leren huishoudelijke taken zoals kleding wassen en hun kamer schoonhouden.

Aantal bewoners

6

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De groepswoning biedt plaats aan vier cliënten die variëren in leeftijd. De bewoners hebben een lichte verstandelijke beperking, gecombineerd met bijvoorbeeld psychische klachten. De bewoners worden begeleid bij het omgaan met anderen en leren huishoudelijke taken zoals kleding wassen en hun kamer schoonhouden. Er zijn twee wakkere nachtdiensten in het wooncomplex, een poli van de AVG-arts en fysiotherapie.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.