Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schoolstraat 18

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene info Schoolstraat 18 is een groepswoning met voornamelijk ernstig meervoudig beperkte bewoners en lichte gedragsproblematiek. De woning biedt plaats aan negen cliënten.

De woning is geschakeld met een andere woning. Aan de voor- en achterzijde ligt een tuin. De woonkamer, keuken en badkamers worden gedeeld met medebewoners. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer. De woning is rolstoel toegankelijk. De begeleiding We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen op jouw eigen niveau. We gaan samen met jou en je verwant in gesprek. Wat zijn jouw wensen? Met elkaar bekijken we wat er mogelijk is. We volgen jouw mogelijkheden en tempo. Als het nodig is passen we de zorg iedere dag aan.

In de nacht is er een wakkere en slapende nachtdienst op de naastgelegen woningen aanwezig.

Woonomgeving De woning ligt midden in een woonwijk, aan de rand van het kanaal. De woning ligt naast nog drie woningen van Zuidwester. De dagbesteding wordt aangeboden op het terrein. Het centrum, kinderboerderij en openbaar vervoer zijn in de nabije omgeving. Alles is op loopafstand bereikbaar.

Bovenstaande foto's zijn van Schoolstraat 22. De foto's geven een beeld van indeling en ruimte.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.