Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schoolstraat 20

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene info Schoolstraat 20 is een huiselijke groepswoning voor kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking.

De benedenverdieping bestaat uit de woonkamer die bestaat uit een woongedeelte en open keuken. Door middel van de schuifdeuren staan de bewoners zo in de ruimte achtertuin. Verder zijn er beneden twee trainings-appartementen met een eigen keuken, een ruime badkamer met toilet, wasmachine en droger. Op de eerste verdieping bevinden zich zeven slaapkamers, een gezamenlijke badkamer inclusief toilet en ook nog een apart toilet. Woonomgeving De woning ligt midden in een woonwijk met op loopafstand het winkelcentrum van Hellevoetsluis.Schoolstraat 20 is een twee-onder-een-kapwoning met Schoolstraat 22 en zijn gespiegeld van elkaar.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.