Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schoolstraat 20

Terug naar overzicht

Binnen Schoolstraat 20 wonen acht cliënten waarvan één volwassene en zeven kinderen. Zij variëren in leeftijd van zes tot en met vijftien jaar. Zowel de volwassene als de kinderen hebben gedragsproblemen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Hellevoetsluis, ook wel genoemd de vestingstad aan het Haringvliet, heeft een bijzondere geschiedenis. Voor admiraals als de Ruyter, Tromp en Piet Hein was het de thuishaven in de zeventiende eeuw. Nu is Hellevoetsluis een levendige stad met zowel de oude stadkern als fraai ingerichtte nieuwbouwwijken. Schoolstraat 20 is gelegen op enkele meters van een kleine basis zorgvoorziening.

Indeling gemeenschappelijk deel

  • Eén ruime woonkamer
  • Open keuken

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de begane grond:

Eén ruime woonkamerOpen keukenEén badkamerTwee slaapkamersEén wasverzorgingsruimteBergruimteToilet

Op de verdiepingsvloer:

  • Zes slaapkamers
  • Eén badkamer met toilet
  • Eén slaapkamer voor personeel

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Binnen Schoolstraat 20 wonen acht cliënten waarvan één volwassene en zeven kinderen. Zij variëren in leeftijd van zes tot en met vijftien jaar. Zowel de volwassene als de kinderen hebben gedragsproblemen. De gedragsproblematiek loopt uiteen van extreem druk en beweeglijk, angstig, ongehoorzaam, moeilijke omgang met leeftijdsgenoten, driftbuien, agressie, ADHD, autisme en automutilatie. De gedragsproblemen kunnen zijn ontstaan tengevolge van hechtingsproblematiek, pedagogische verwaarlozing en/of traumatische ervaringen.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De nadruk binnen de zorg en begeleiding ligt bij opvoeden, het in stand houden c.q aanleren van vaardigheden dan wel het (verder) ontwikkelen daarvan.
Dit alles gebeurd in een duidelijke structuurrijke leefomgeving. Waar nodig vindt medische en therapeutische hulp plaats ter verbetering en/of behoud van functies.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.