Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Schoolstraat 22

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Algemene informatie Op Schoolstraat 22 kunnen zeven kinderen en twee jong volwassenen wonen. Je voelt je snel thuis door de huiselijke sfeer op deze fijne locatie. De begeleiding is gericht op het vergroten van je zelfstandigheid, structuur en het creëren van een veilige omgeving. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Schoolstraat 22 is een geschakelde groepswoning en twee appartementen voor jongvolwassenen. De woonkamer heeft een open keuken en openslaande deuren naar de gezellig aangelegde achtertuin van de woning. In de woonkamer is een televisie en een aparte hoek voor de spelcomputer. Er zijn zeven slaapkamers en een gedeelde badkamer. De badkamer is voorzien van bad en aparte douche. Woonomgeving De woning ligt in het centrum van Hellevoetsluis op een terrein met meerdere woningen van Zuidwester op loopafstand van de bushalte en het winkelcentrum. Schoolstraat 22 is een twee-onder-een-kapwoning met Schoolstraat 20 en zijn gespiegeld van elkaar. Een aantal foto's zijn van Schoolstraat 20. De ruimtes van beide woningen zijn gelijk.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.