Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

SDW woonlocatie Boerhaave

Terug naar overzicht

Groepswonen en appartementen voor (jong)volwassenen vanaf 20 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking, eventueel in combinatie met een aandoening uit het autismespectrum

Woning

Soort woning

Groepswoning, Appartement, Overige woning

Omschrijving

In de groepswoning Boerhaave 1 wonen 11 cliënten, verdeeld over drie woonlagen. Boerhaave 2 is een appartementencomplex van drie woonlagen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Boerhaave 1 (groepswoning): per woonlaag is er een gemeenschappelijke huiskamer en keuken. Er is tevens een lift aanwezig en een gemeenschappenlijk terras of balkon.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Boerhaave 1 (groepswonen): iedere cliënt heeft z'n eigen ruime zit-/slaapkamer met badkamer. Er is een gemeenschappelijke televisie en geen gemeenschappelijk terras of balkon. Individuele kabel- en telefoonaansluiting is mogelijk. Boerhaave 2 (appartementen): in een appartement heeft de cliënt een eigen woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer. Er is een eigen voordeur en brievenbus. Er is parkeergelegenheid bij het pand. De cliënt heeft ook een balkon of terras en een eigen schuurtje. Individuele kabel- en telefoonaansluiting is mogelijk.

Situering in wijk

Deze kleinschalige woonlocatie ligt in een rustige woonwijk vlakbij het centrum van het gezellige dorp Wouw.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Groepswonen en appartementen voor (jong)volwassenen vanaf 20 jaar met een licht tot matige verstandelijke beperking, eventueel in combinatie met een aandoening uit het autismespectrum

Aantal bewoners

19

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld, Intensief

Omschrijving

Deze kleinschalige woonlocatie ligt in een rustige woonwijk vlakbij het centrum van het gezellige dorp Wouw. Boerhaave 1 is een groepswoning, Boerhaave 2 bestaat uit 5 appartementen. De groepswoning en de appartementen liggen schuin tegenover elkaar in de Roosendaalsestraat.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.