Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

SDW woonlocatie De Spil

Terug naar overzicht

Groepswonen en appartementen voor volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking en/of lichte meervoudige beperking en meer complexe gedragsproblematiek.

Woning

Soort woning

Studio, Appartement

Omschrijving

De Spil is een modern appartementencomplex. Het ligt in de nieuwbouwwijk aan de rand van Halsteren en bevindt zich boven het gezondheidscentrum De Spil met o.a. een huisartsenpraktijk, apotheek en fysiotherapie. In het complex zijn 17 appartementen aanwezig en twee groepswoningen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Bij de groepswoning hoort een gemeenschappelijke woon-/eetkamer. In deze ruimte is ook een keuken. Cliënten van de groep op Rondsel 15 maken gezamenlijk gebruik van douche, badkamer, toilet en brievenbus. De cliënt in groepswoning Rondsel 17 heeft eigen sanitaire voorzieningen. Er worden activiteiten aangeboden om invulling te geven aan vrije tijd (vrijetijdsondersteuning).

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

In de groepswoningen heeft de cliënt een eigen zit-/slaapkamer. In de appartementen heeft de cliënt een eigen woon-/eetkamer, open keuken, badkamer, toilet en slaapkamer. Tevens is een eigen wasmachine en droger mogelijk. Er is een tijdschakelaar bij de kookplaat voor extra veiligheid. De cliënt heeft een eigen voordeurbel en intercomsysteem.

Situering in wijk

De Spil is een modern appartementencomplex. Het ligt in de nieuwbouwwijk aan de rand van Halsteren en bevindt zich boven het gezondheidscentrum De Spil met o.a. een huisartsenpraktijk, apotheek en fysiotherapie.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Groepswonen en appartementen voor volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking en/of lichte meervoudige beperking en meer complexe gedragsproblematiek.

Aantal bewoners

28

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld, Intensief

Omschrijving

Onze deskundige medewerkers zijn speciaal opgeleid in de omgang met agressie en gedragsproblemen. Centraal bij de ondersteuning staat de cliënt, die met zijn gedrag altijd wordt geaccepteerd. De begeleiding gaat hiermee om op een afgesproken en vooraf op maat gesneden manier. Afhankelijk van de indicatie van de cliënt varieert onze begeleiding van woonondersteuning tot verzorging en gedragsregulatie.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.