Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

SDW woonlocatie Dinteloord

Terug naar overzicht

Groepswonen en appartementen voor volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking in combinatie met een andere beperking of bijkomende problematiek

Woning

Soort woning

Groepswoning, Appartement, Overige woning

Omschrijving

Het wooncomplex is een ruim en nieuw gebouw op een steenworp afstand van het centrum van Dinteloord. In het complex zijn 12 appartementen waar bewoners zelfstandig wonen en 3 woongroepen waar 4 bewoners met elkaar wonen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Alle bewoners van groepswonen kunnen gebruik maken van een gemeenschappelijke woonkamer en keuken. Binnen het complex is een grote ontmoetingsruimte (De Inloop) waar gezamenlijke activiteiten plaatsvinden. Bewoners kunnen hier ook hun eigen ontmoetingen houden, zoals het vieren van een verjaardag.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Alle bewoners van groepswonen hebben een eigen zit-/slaapkamer met douche en toilet. De bewoners van de appartementen beschikken over een keuken, zit-/slaapkamer en douche en toilet. Wasmachine aansluiting aanwezig. Telefoon- en kabelaansluiting is zowel bij groepswonen al in de appartementen mogelijk. Tevens beschikt het complex over een oproep- en alarmeringssysteem.

Situering in wijk

Het wooncomplex is een ruim en nieuw gebouw op een steenworp afstand van het centrum van Dinteloord.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Groepswonen en appartementen voor volwassenen met een licht tot matige verstandelijke beperking in combinatie met een andere beperking of bijkomende problematiek

Aantal bewoners

24

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Gemiddeld

Behandeling

Gemiddeld, Intensief

Omschrijving

De vaste begeleiding verleent 24-uurs zorg. De medewerkers hebben kennis van ondersteunen van mensen met gedragsproblematiek, stoornissen in het autisme spectrum en de begeleiding van ouderen met dementie. Indien nodig wordt specifieke deskundigheid ingeroepen. De ondersteuning van de bewoners van de appartementen bestaat voor het grootste deel uit begeleiding op afspraak. Voor ongeplande zorg kunnen bewoners 24 uur per dag begeleiding oproepen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.