Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

SDW woonlocatie 't Zand

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Groepswoning, Appartement, Overige woning

Omschrijving

Aan de rand van Roosendaal, nabij het bosrijke natuurgebied Visdonk, is in 2016 de nieuwbouwlocatie 't Zand geopend. Een locatie met 5 groepswoningen en 16 individuele appartementen.

Indeling gemeenschappelijk deel

Voor de groepswoningen is er een gemeenschappelijke woon-/eetkamer en een gemeenschappelijke binnentuin met onder andere kippenhok, konijnen en kweektafels of een ruim balkon.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Groepswoning: eigen zit-/slaapkamer met douche en toilet (m.u.v. woongroep 14A, waar je samen met een andere bewoner een ruime miva-badkamer deelt) Appartement: eigen woonkamer, keuken, slaapkamer en badkamer. Ieder appartement heeft een eigen balkon of terras

Situering in wijk

Gelegen aan de rand van Roosendaal, vlakbij natuurgebied Visdonk

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Dementie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

56

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De ondersteuning die je krijgt, is gericht op de doelen in jouw ondersteuningsplan. Bij iedere woongroep ligt de ondersteuning op andere accenten. Zo is er bijvoorbeeld een groep waarbij er behoefte is aan intensieve persoonlijke verzorging. Een andere woongroep is meer gericht op het bieden van structuur en regelmaat. Startpunt kan met jou bekijken welke woongroep het beste bij jou past.
In de groepswoningen is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. In een appartement ben je wat zelfstandiger. Je krijgt dan begeleiding op afspraak, maar je kunt wel 24 uur per dag begeleiding oproepen als dat nodig is. Je kunt dagbesteding op de woonlocatie volgen, als je daar een indicatie voor hebt.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.