Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Sluispoort (appartementen)

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Appartementencomplex Sluispoort bevindt zich in het centrum van Oudenbosch aan de haven, op loopafstand van winkels, een medisch centrum en de Basiliek van de Heiligen Agatha en Barbara.

Het appartementencomplex telt vier verdiepingen; de eerste verdieping wordt bewoond door veertien volwassen cliënten van Zuidwester met een licht verstandelijke beperking. Ieder appartement heeft een oppervlak van ongeveer 70 vierkante meter. Op de tweede en derde verdieping van het appartementencomplex wonen particulieren. Alle bewoners komen het complex binnen via een centrale hal.

Naast de veertien appartementen beschikt Zuidwester over een gemeenschappelijke ontvangstruimte met mogelijkheden om gezamenlijk te eten en te recreëren. Deze ruimte wordt ook gebruikt door de medewerkers die 24 uur per dag begeleiding bieden door aanwezig en/of bereikbaar te zijn. Vanaf 20.00 uur hebben bewoners van de appartementen aan de Sluispoort de mogelijkheid om in de gezamenlijke ruimte met elkaar bijvoorbeeld koffie te drinken, een spelletje te spelen of televisie te kijken.

Het wonen in een appartement aan de Sluispoort heeft als doel om zo zelfstandig mogelijk aan de samenleving deel te nemen op de gebieden wonen, werk en vrije tijd. Van belang hierbij zijn de mogelijkheden van de individuele cliënt om het sociale netwerk te vergroten, waarbij rekening wordt gehouden met eventuele beperkingen van die cliënt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

14

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.