Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Studio

Omschrijving

Algemene informatie Aan de Spinozaweg in Rotterdam hebben wij eenpersoonsstudio’s waar de bewoners zo zelfstandig mogelijk wonen. Iedere bewoner heeft een eigen badkamer en keuken. Samen met hun medebewoners delen ze een woonkamer met grote keuken. Deze studio’s zijn speciaal voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Sommigen willen leren hoe zij goed voor zichzelf kunnen zorgen. Daar helpen wij graag bij, door aan doelen te werken die jij belangrijk vindt. Andere bewoners zijn al redelijk zelfredzaam. Zij hebben een goede basis om voor zichzelf te (leren) zorgen. Overdag gaan alle bewoners naar school, werk of dagbesteding. De woningen op de begane grond zijn rolstoeltoegankelijk. Woonomgeving De woning ligt midden in een wijk. Op loopafstand vind je winkels, openbaar vervoer, scholen en sportvelden. Welke begeleiding heb je nodig? Onze begeleiding en mate van contact zijn helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt. We begeleiden je en leren je (nieuwe) dingen zodat je zo zelfstandig mogelijk kunt leven. We hebben regelmatig contact, zodat we je kunnen helpen bij de dingen waar je tegenaan loopt in het dagelijks Samen met jou en je verwant(en) werken we aan jouw persoonlijke doelen. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig en je kunt elke avond in de woonkamer gezamenlijk eten als je dat wilt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

25

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.