Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

St. Anna - EMB (Kastanjelaan)

Terug naar overzicht

Groepswoningen voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB). Binnen deze woonvorm bieden we ook de mogelijkheid tot logeren.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Groepswoningen voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking.

Indeling gemeenschappelijk deel

Alle woningen van St. Anna zijn vriendelijk en ruim van opzet. De inrichting en de sfeer zijn huiselijk en zoveel als mogelijk afgestemd op de wensen van de cliënten. De woningen zijn toegankelijk voor bewoners die gebruik maken van een rolstoel en is er een tilsysteem. Deze woningen zijn speciaal ingericht voor mensen met een meervoudige handicap. Binnen de locatie wordt daginvulling geboden afgestemd op de vraag en behoefte van de cliënt. In de algemene ruimte is een zwembad aanwezig voor ontspanning en beweging.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De woningen van St. Anna hebben een tuin met een mooi overdekt terras. Wonen bij St. Anna betekent bovendien ook veilig wonen. Alle woningen zijn verbonden met het centrale alarm/zorgsysteem. Er is altijd toezicht en begeleiding en ’s nachts ziet de nachtdienst - ondersteund door een nachtbewakingssysteem - toe op de veiligheid van alle cliënten. Tevens bieden we mogelijkheid tot logeren.

Situering in wijk

Alle woningen liggen op de centrumlocatie van St. Anna in Heel.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Meervoudige beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Groepswoningen voor cliënten met een ernstig meervoudige beperking. Binnen deze woonvorm bieden we ook de mogelijkheid tot logeren.

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

St. Anna biedt zorg en ondersteuning aan cliënten met een (ernstige) verstandelijke beperking, vaak in combinatie met meervoudige, ernstige en/of levensbedreigende medische aandoeningen. Onze medische en somatische zorg is van hoge kwaliteit. De arts verstandelijk gehandicapten (AVG) is 24 uur beschikbaar, de (para)medische specialisten zijn direct bij de zorg betrokken en we kunnen desgewenst 24 uur direct verpleegkundig toezicht bieden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.