Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

St. Anna - Senioren

Terug naar overzicht

Woningen voor ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Woningen voor ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking.

Indeling gemeenschappelijk deel

Alle woningen van St. Anna zijn vriendelijk en ruim van opzet. De inrichting en de sfeer zijn huiselijk en zoveel als mogelijk afgestemd op de wensen van de cliënten. De woningen zijn toegankelijk voor bewoners die gebruik maken van een rolstoel. Er is een tilsysteem en waar nodig een traplift aanwezig.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De woningen van St. Anna hebben een tuin met een mooi overdekt terras. Wonen bij St. Anna betekent bovendien ook veilig wonen. Alle woningen zijn verbonden met het centrale alarm/zorgsysteem. Er is altijd toezicht en begeleiding en ’s nachts ziet de nachtdienst - ondersteund door een nachtbewakingssysteem - toe op de veiligheid van alle cliënten. Binnen de centrumlocatie zijn de kamers voorzien van een douche en toilet gekoppeld aan hun kamer. De daginvulling voor ouderen is op loopafstand op het terrein, afgestemd op de vraag van de ouderen.

Situering in wijk

St. Anna heeft twee soorten woonlocaties: op de centrumlocatie en middenin de woonwijk van Heel.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Dementie, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

St. Anna biedt zorg, ondersteuning aan cliënten met een (ernstig) verstandelijke beperking, vaak in combinatie met meervoudige, ernstige en/of levensbedreigende medische aandoeningen. Onze medische en somatische zorg is van hoge kwaliteit. De arts verstandelijke gehandicapten (AVG) is 24 uur beschikbaar, de (para)medische specialisten zijn direct bij de zorg betrokken en we kunnen desgewenst 24 uur direct verpleegkundig toezicht bieden.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.