Wonen zonder beperking

Stationslaan

Terug naar overzicht

Woning

Soort woning

Appartement

Omschrijving

Onze locatie is nieuw. Het gebouw heeft alle moderne hulpmiddelen. Denk aan alarmsystemen en automatische deuren. De achttien appartementen liggen op de eerste en tweede verdieping. Er is een lift. In de drie ontmoetingsruimtes kook en eet je samen. op dakterras kun je mooi over de omgeving uitkijken.

In de gemeenschappelijke ruimte kun je koffie drinken en ’s avonds wordt er gekookt. Als je wilt, mag je mee eten. Als het zonnetje schijnt, kunnen we hier op het dakterras van genieten!

Indeling gemeenschappelijk deel

In de gemeenschappelijke ruimte kun je koffie drinken en ’s avonds wordt er gekookt. Als je wilt, mag je mee eten. Als het zonnetje schijnt, kunnen we hier op het dakterras van genieten

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Eigenlijk zijn alle appartementen anders ingedeeld. Dit kan verschillen per hulpvraag. Wel heeft ieder appartement een kitchenette, dat is een klein keukentje.

Situering in wijk

Zoals de naam zegt, is de locatie dichtbij het station van Nunspeet. Maar als je de voordeur uitstapt, sta je direct in het gezellige centrum van Nunspeet. Je woont dicht bij de winkels en verschillende kerken.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Auditieve of communicatieve beperking, Autisme en verstandelijke beperking, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Aantal bewoners

18

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief

Verzorging

Gemiddeld, Intensief

Behandeling

Gemiddeld

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.