Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Stationsweg

Terug naar overzicht

Op locatie Stationsweg wonen 26 volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking die allemaal in enige mate afhankelijk zijn van zorg, ondersteuning, begeleiding of bescherming.

Woning

Omschrijving

Op locatie Stationsweg wonen 26 volwassen cliënten met een licht verstandelijke beperking die allemaal in enige mate afhankelijk zijn van zorg, ondersteuning, begeleiding of bescherming. Er zijn 25 studio’s en/ of appartementen. Daarvan hebben 18 een eigen inpandige voordeur en 7 appartementen een uitpandige voordeur. Er is een grote ontvangsthal met zitgelegenheid en een kleine algemene ruimte. Er kan gebruik gemaakt worden van het Steunpunt van locatie Gritmûne - Gedeelde tuin/ eigen tuintje

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Situering in wijk

Ligging in woonwijk Verschillende opties voor werk- en dagbesteding in de nabije omgeving

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP:

  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Aantal bewoners

26

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De cliënten worden begeleid door een team van vaste medewerkers.
Volgens afspraak krijgen de cliënten een- of meerdere begeleidingsmomenten per dag en/ of per week. Dit begeleidingsmoment vindt plaats in de studio- of appartement van de cliënt.

Er is 24 uur per dag een begeleider aanwezig. Bij urgente zaken buiten de afgesproken begeleidingsmomenten kunnen de cliënten ook een beroep op deze begeleider doen.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.