Wonen zonder beperking

De leeftijd van de huidige bewoners varieert van half 40 tot 90 jaar. Cliënten hebben allen dagbesteding. De cliënten die er nu wonen hebben behoefte aan gezelschap maar zoeken ook graag de rust van hun eigen appartement op.

Woning

Soort woning

Overige woning

Omschrijving

In totaal wonen er 16 cliënten verdeeld over 4 etages op het Anker. Het komende jaar wordt er ruimte verwacht. Aanmelden is zinvol, er geldt een korte wachttijd.


Indeling gemeenschappelijk deel

Er kan gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke woonkamer waar men (als men dat wil) de maaltijd gezamenlijk kan gebruiken en de gezelligheid van elkaar kan opzoeken. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Er is een lift in het gebouw. Er is geen tuin of balkon bij het appartement. Op de begane grond kan gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke tuin van het complex. In het gebouw is een kapper aanwezig. De kerkdiensten en andere activiteiten die door Lindonk georganiseerd worden kunnen bezocht worden

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De appartementen bestaan uit een zitslaapkamer ze hebben een eigen douche en toilet. Er is een mogelijkheid om eigen koelkast te plaatsen, koffie te zetten.

Situering in wijk

Het Anker ligt naast winkelcentrum Walburg.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Epilepsie, Lichamelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving


  • De leeftijd van de huidige bewoners varieert van half 40 tot 90 jaar.
  • Cliënten hebben allen dagbesteding. De cliënten die er nu wonen hebben behoefte aan gezelschap maar zoeken ook graag de rust van hun eigen appartement op.
  • Het is geen probleem wanneer de cliënt een lichamelijk en/of zintuiglijk probleem heeft. Het heeft de voorkeur dat de cliënt in staat is van de begeleiding hulp in te roepen.
  • Naast het werk is er een groot aanbod en diversiteit aan vrije tijdbestedings mogelijkheden in de regio waar diverse mensen uit de locatie gebruik van maken.
  • Op iedere etage worden overleggen met de cliënten gehouden in de vorm van huiskamer overleggen waar de cliënten actief aan deelnemen.
  • Een aantal cliënten gaan op (begeleid) vakantie met een reisbureau die reizen op maat verzorgen.

Aantal bewoners

16

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

ZIN en EZP in de vorm van scheiden wonen en zorg. Vanaf ZZP VG 3


Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.