Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

’t Skoalhûs

Terug naar overzicht

In 18 klaslokalen van ’t Skoalhûs zijn appartementen gerealiseerd. Het Skoalhûs ligt aan de rand van het centrum van de gezellige binnenstad van Franeker.

Woning

Omschrijving

De naam is veelzeggend: dit karakteristieke pand was vroeger een school. In de 18 klaslokalen zijn appartementen gerealiseerd. Het Skoalhûs ligt aan de rand van het centrum van de gezellige binnenstad van Franeker. Op loopafstand zijn verschillende supermarkten, het (trein-)station en het overdekte zwembad. Het pand is eigendom van woningbouwvereniging Accolade; iedere cliënt heeft zijn of haar eigen huurovereenkomst met Accolade. Cliënten wonen zelfstandig en hebben een eigen voordeur met daarachter een woonkamer, slaapkamer, keuken, douche en toilet.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP:

  • 3
  • 5
  • 6

Aantal bewoners

17

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

Talant verzorgt de 24-uurs begeleiding; overdag én ’s nachts kan beroep worden gedaan op de pedagogisch medewerkers. Iedereen ontvangt de begeleiding en zorg die hij of zij ook nodig heeft, gepland maar ook ongepland.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.