Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

TALENT - BEGELEID WONEN & DEELTIJD VERBLIJF HOOGCRUTS

Terug naar overzicht

De locatie Hoog Cruts is gelegen in een prachtige, groene omgeving midden in het Heuvelland. De woonlocatie is gevestigd op een oud vakantiepark dat vooral veel rust uit straalt. Op het terrein bevinden zich in totaal 11 aaneengeschakelde woningen die bewoond kunnen worden door 1, 2 of 3 personen.

Woning

Soort woning

Appartement, Groepswoning, Studio

Omschrijving

De locatie Hoog Cruts is gelegen in een prachtige, groene omgeving midden in het Heuvelland. De woonlocatie is gevestigd op een oud vakantiepark dat vooral veel rust uit straalt. Op het terrein bevinden zich in totaal 11 aaneengeschakelde woningen die bewoond kunnen worden door 1, 2 of 3 personen.

Indeling gemeenschappelijk deel

In de 2- en 3 persoonswoningen bestaat het gemeenschappelijke deel uit de woonkamer met open keuken en de badkamer. De 1 persoonswoningen hebben alle faciliteiten ter beschikking voor zichzelf. In de woningen is er geen mogelijkheid voor het aansluiten van een wasmachine, hierdoor is er voor gekozen om in een apart gebouw op het terrein de wasgelegenheid aan te bieden. In dit gebouw bevinden zich een aantal wasmachine en drogers waar de bewoners gebruik van kunnen maken. Daarnaast beschikt het terrein over een groot grasveld waar diverse activiteiten plaats kunnen vinden en waar een ieder gebruik van mag maken.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Woonlocatie Hoog Cruts bestaat uit 2 soorten woningen namelijk: - 1 persoonswoning, hierbij heeft het Talent een eigen woonkamer met open keuken, een badkamer, 1 ruime slaapkamer en 1 kleinere kamer. - 2 en 3 persoonswoning, hierbij heeft ieder Talent een eigen slaapkamer en daarnaast een gedeelde badkamer, woonkamer met open keuken. Alle woningen zijn voorzien van een eigen voortuintje waar de mogelijkheid is om terras meubilair te plaatsen.

Situering in wijk

De locatie Hoog Cruts is gelegen in het Heuvelland met een mooie, bosrijke omgeving die de mogelijkheid biedt om mooie wandelingen te maken en te genieten van de rust. De locatie wordt vooral bewoond door Talenten die niet van de drukte van een stad houden maar juist op zoek zijn naar zo weinig mogelijk prikkels en rust.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Gezondheidscentrum > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en normale begaafdheid, Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Gedragsproblemen, Licht verstandelijke beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Psychiatrische beperking, Psychische beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Vanuit woonlocatie Hoog Cruts bieden wij zorg aan brede doelgroep die in het bezit zijn van een WLZ-VG of GGZ indicatie in de leveringsvorm volledig pakket thuis en deeltijd verblijf. We bieden hier 24-uurszorg die in de nacht ingevuld wordt door een slaapdienst. Afhankelijk van de besproken doelen wordt de intensiteit van de zorg afgestemd en komt begeleiding één of meerdere malen per dag op bezoek bij het Talent om de zorg te bieden. Het kantoor van de begeleiding bevindt zich in één van de woningen waardoor er te allen tijde terug gevallen kan worden op begeleiding. Er wordt al de nodige zelfstandigheid verwacht van de bewoners er worden namelijk geen gezamenlijke kook- en eetmomenten aangeboden. In de 2 en 3 persoonswoningen kunnen er wel onderlinge afspraken gemaakt worden om eventueel gezamenlijk te koken en te eten.

Aantal bewoners

20

Open plaatsen

4 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Geen, Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

De inhoud en intensiteit van de geboden ondersteuning wordt afgestemd per Talent, dit is afhankelijk van de opgestelde doelen vanuit het plan van aanpak.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.