Wonen zonder beperking

Tamarixplantsoen

Terug naar overzicht

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Ca. 40 jaar oude eensgezinswoningen, omgebouwd tot 3 groepswoningen. Op de begane grond zijn de woonkamers, op de 1e verdieping zijn slaapkamers en op de begane grond 3 slaapkamers rolstoeltoegankelijk. Deze locatie is wat ouder in de toekomst verhuizen we naar een nieuwbouwcomplex.

Indeling gemeenschappelijk deel

Gemeenschappelijke woonkamers en grote keuken. Er is een stoeltjeslift naar de 1e etage. Rondom het huis is een mooie tuin. Er zijn 5 badkamers in het huis, waarvan 1 op de begane grond met douche geschikt voor rolstoel.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Iedere client heeft een eigen slaapkamer, waarvan er 3 op de begane grond liggen. De kamers op de begane grond delen een douche, welke ook geschikt is voor rolstoelers. Op de 1e etage zijn er 4 badkamers met douch en bad.
Er zijn meerdere apparte toiletten aanwezig.

Situering in wijk

In een bestaande oudere woonwijk. (ca. 40 jaar)

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer > 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Philadelphia is een landelijke organisatie en ondersteunt en begeleidt mensen met een verstandelijke beperking. De ondersteuning varieert van enkele uren begeleiding per week tot dagelijkse intensieve zorg, en van logeeropvang tot dagbesteding en begeleide werkvormen. Wij hechten veel waarde aan de mening van cliënten, ouders/ belangenbehartigers en medewerkers. Philadelphia wil er vanuit een christelijke visie aan bijdragen dat mensen met een verstandelijke beperking gelukkig kunnen zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze zorg voor cliënten is altijd maatwerk. Onze cliënten hebben soms ook naast hun verstandelijke beperking een visuele-, auditieve-of lichamelijke beperking. Ook komen geriatrische problematiek, aandoening uit het autisme-spectrum, epilepsie of gedragsproblematiek naast de verstandelijke beperking voor.

Aantal bewoners

15

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen, Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.