Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thomashuis Blerick

Terug naar overzicht

Thomashuis Blerick is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. Er kunnen maximaal 9 mensen wonen vanaf een leeftijd van 18 jaar.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Mooie carré boerderij met uitzicht over een grote wei met paarden en koeien. Dit is een combi-locatie met een herbergier. Herbergier is een woonvorm voor mensen met dementie. Thomashuis en Herbergier zijn twee aparte locaties en samen vormen zij de carré boerderij.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een gezamenlijke sfeervolle ingerichte huiskamer. Op de beneden verdieping bevinden zich 4 mooie slaap/zitkamer van ongeveer 16m2 waarvan drie met een uitzicht op de wei en een op de binnenplaats. Er is een voor rolstoel toegankelijke badkamer met bad en toilet. Deze is voor gezamenlijk gebruik. Er is nog een apart toilet. Op de eerste verdieping zijn 5 slaap/zitkamers waarvan 2 met uitzicht op de wei en drie met uitzicht op de binnenplaats. deze kamers zijn ieder ongeveer 16m2 groot. op de eerste verdieping is een badkamer voor gezamenlijk gebruik. Er is een apart toilet.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De slaap/zit kamers zijn allemaal ongeveer 16m2 groot. Hebben tv aansluiting en internet.

Situering in wijk

Thomashuis Blerick ligt aan de ene kant in de wijk en aan de andere kant ligt het helemaal vrij met uitzicht over een grote wei.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Thomashuis Blerick is een kleinschalige woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking. Er kunnen maximaal 9 mensen wonen vanaf een leeftijd van 18 jaar.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.