Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thomashuis Bunde

Terug naar overzicht

Thomashuis Bunde is gevestigd in een monumentale boerderij dat onderdeel is van landgoed Ingendael in Bunde. Ons Thomashuis beschikt over een ruime tuin waarin plaats is voor kippen, een moestuin, een kweekkas, een vijver en diverse ontspanningsmogelijkheden zoals een trampoline en schommel. Een...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

In ons Thomashuis wordt samen geleefd, gekookt, gegeten, activiteiten ondernomen en ontspannen. We trekken er graag met z’n allen op uit, maar houden ook van heerlijk ontspannen in en om het huis. Omdat we als zorgondernemers dag en nacht aanwezig zijn kennen we de bewoners door en door en kunnen we inspelen op ieders behoefte.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het huis heeft een grote woon- en eetkamer waar de oude elementen van het huis nog goed zichtbaar zijn. Er zijn 8 individuele kamers en er zijn 3 badkamers. Daarnaast beschikt het Thomashuis over een logeeerkamer.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De individuele kamers verschillen van grote, maar op iedere kamer is er ruimte voor een bed, kast en een hoekje voor tv/bureau.

Situering in wijk

Het Thomashuis ligt in het zuiden van Nederland onder de rook van Maastricht. Bunde is goed bereikbaar met de auto vanaf de A2. Daarnaast beschikt Bunde ook over openbaar vervoer voorzieningen zoals trein en bus. Het Thomashuis ligt aan de rand van het dorp, alle voorzieningen zijn op loopafstand en het Bunderbos ligt op steenworp afstand van ons huis.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Licht verstandelijke beperking, Verstandelijke beperking

Omschrijving

Thomashuis Bunde is gevestigd in een monumentale boerderij dat onderdeel is van landgoed Ingendael in Bunde. Ons Thomashuis beschikt over een ruime tuin waarin plaats is voor kippen, een moestuin, een kweekkas, een vijver en diverse ontspanningsmogelijkheden zoals een trampoline en schommel. Een tuin in en bij de natuur.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen, Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Omschrijving

Wij bieden ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in een huiselijke sfeer.

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.