Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Thomashuis Bunde

Algemeen

Thomashuis Bunde
Pasweg 4
6241 CT Bunde
Telefoonnummer:
043 - 365 59 59
Zorgaanbieder:
Thomashuis

Doelgroep

Soort beperking
Autisme en verstandelijk, Verstandelijk, Licht verstandelijk
Omschrijving
Thomashuis Bunde is gevestigd in een monumentale boerderij dat onderdeel is van landgoed Ingendael in Bunde. Ons Thomashuis beschikt over een ruime tuin waarin plaats is voor kippen, een moestuin, een kweekkas, een vijver en diverse ontspanningsmogelijkheden zoals een trampoline en schommel. Een tuin in en bij de natuur.
Leeftijd
  • 18 tot 24 jaar
  • 24 tot 55 jaar
  • 55 plus
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
8
Open plaatsen
Voor informatie over beschikbaarheid van open plaatsen kunt u met onderstaande aanbieder contact opnemen
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Op basis van ZZP’s, Gemiddeld, Enige, Intensief
Verzorging
Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP’s, Intensief
Behandeling
Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP’s, Intensief, Geen
Gedragsregulering
Ja
Omschrijving
Wij bieden ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in een huiselijke sfeer.

Woning

Soort woning
groepswoning
Algemene beschrijving
In ons Thomashuis wordt samen geleefd, gekookt, gegeten, activiteiten ondernomen en ontspannen. We trekken er graag met z’n allen op uit, maar houden ook van heerlijk ontspannen in en om het huis. Omdat we als zorgondernemers dag en nacht aanwezig zijn kennen we de bewoners door en door en kunnen we inspelen op ieders behoefte.
Indeling gemeenschappelijk deel
Het huis heeft een grote woon- en eetkamer waar de oude elementen van het huis nog goed zichtbaar zijn. Er zijn 8 individuele kamers en er zijn 3 badkamers. Daarnaast beschikt het Thomashuis over een logeeerkamer.
Rolstoeltoegankelijk
nee
Tuin
ja
Indeling per wooneenheid
De individuele kamers verschillen van grote, maar op iedere kamer is er ruimte voor een bed, kast en een hoekje voor tv/bureau.
Situering in wijk
Het Thomashuis ligt in het zuiden van Nederland onder de rook van Maastricht. Bunde is goed bereikbaar met de auto vanaf de A2. Daarnaast beschikt Bunde ook over openbaar vervoer voorzieningen zoals trein en bus. Het Thomashuis ligt aan de rand van het dorp, alle voorzieningen zijn op loopafstand en het Bunderbos ligt op steenworp afstand van ons huis.
Bereikbaarheid
Winkels
<500m
Scholen
<500m
Kerk
<500m
Openbaar vervoer
<200m

Contact

Aanmeld procedure
De eerste stap is telefonisch of via e-mail. Wij sturen een vragen lijst op die wij graag beantwoord willen zien.Daarna volgt een eerste gesprek met ouders of verwanten. Vervolgens een tweede gesprek met de eventueel toekomstige bewoner erbij. Daarna regelen we momenten om koffie te komen drinken, een keertje mee eten en logeren.
Na iedere stap bespreken we of we met elkaar verder gaan. Er zijn geen verplichtingen en het moet van beide kanten goed voelen.
Organisatie
Thomashuis Bunde
Contactpersoon
Kasper en Ilse Stevense
Tel: 043-3655959
Mobiel: 06-46006762
bunde@thomashuis.nl
Website
Thomashuis Bunde

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op