Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Thomashuis Ermelo

Algemeen

Thomashuis Ermelo
Amaliahof 41
3851 KX Ermelo
Telefoonnummer:
0640017450
Zorgaanbieder:
Thomashuis

Doelgroep

Soort beperking
Verstandelijk, Meervoudig, Auditief en communicatief
Omschrijving
Thomashuis Ermelo biedt 24-uurs zorg gecombineerd met wonen aan mensen met een verstandelijke beperking. Zorg wordt verleend op basis van PGB. Een ZZP-indicatie is dus noodzakelijk.
Binnen Thomashuis Ermelo kijken we naar de mogelijkheden van de bewoners en leiden we gezamenlijk een zo normaal mogelijk leven.
Leeftijd
  • 18 tot 24 jaar
  • 24 tot 55 jaar
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
maximaal 9
Open plaatsen
2 (onder voorbehoud)
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Op basis van ZZP’s, Enige, Gemiddeld
Verzorging
Op basis van ZZP’s, Enige, Gemiddeld
Behandeling
Geen

Woning

Soort woning
groepswoning
Algemene beschrijving
In Thomashuis Ermelo wordt samen geleefd, gekookt, gegeten, activiteiten ondernomen en ontspannen. Ieder levert naar zijn of haar kunnen een bijdrage aan het reilen en zeilen van het Thomashuis. We trekken er graag met z’n allen op uit, maar houden ook van heerlijk ontspannen in en om het huis. Dagbesteding wordt buitenshuis genoten zodat ook andere sociale contacten worden opgedaan. We hebben goede contacten met dagbestedingslocaties in de omgeving en natuurlijk helpen wij bij het vinden van een geschikte dagbestedingsplek wanneer daar behoefte aan is.
Indeling gemeenschappelijk deel
Er is een gemeenschappelijke keuken, eetruimte en woonkamer. Vanuit de woonkamer is de besloten tuin bereikbaar. Hier is ook de berging voor de fietsen.
Op elke verdieping is een gezamenlijke badkamer en toilet, waarbij de badkamer op de begane grond is voorzien van een heerlijk bubbelbad.
Rolstoeltoegankelijk
ja
Tuin
ja
Indeling per wooneenheid
De bewonerskamers varieren in grootte van 15 tot 25m2. Door de verschillen in indeling heeft elke kamer zijn eigen sfeer, die nog eens wordt versterkt door de eigen inbreng van inrichting en decoratie door de bewoner.
Gemeenschappelijke eigenschap van de kamers is licht en ruimte.
Situering in wijk
Thomashuis Ermelo staat, zowel letterlijk als figuurlijk, in de nieuwbouwwijk 't Trefpunt in Ermelo. Van buiten ziet het Thomashuis er hetzelfde uit als de andere woningen in de wijk. Een scherp oog zal echter opmerken dat het het enige rijtje van vier huizen is en met slechts twee voordeuren. Het Thomashuis bestaat uit drie woningen. De vierde woning is de woning van de zorgondernemers. Intern zijn het Thomashuis en de ondernemerswoning middels een tussendeur met elkaar verbonden.
Bereikbaarheid
Winkels
>500m
Scholen
>500m
Kerk
>500m
Openbaar vervoer
<200m

Contact

Aanmeld procedure
Aanmelden kan middels het interesse formulier op de site www.thomashuizen.nl/ermelo of direct via de mail ( ermelo@thomashuis.nl) of telefonisch ( 0640017450). De zorgondernemers maken dan een afspraak voor een gesprek waarin wordt bepaald of zij de gewenste zorg kunnen bieden. Afhankelijk van de uitkomst van dit gesprek wordt een traject ingezet om te bepalen of Thomashuis Ermelo een geschikte woonplek is.
Organisatie
Thomashuis Ermelo
Contactpersoon
Alies en Hans Stijnman
Tel: 0640017450
ermelo@thomashuis.nl

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op