Naar inhoud Naar navigatie

Ga terug

Print

Thomashuis Hellevoetsluis

Algemeen

Thomashuis Hellevoetsluis
zandpad 10
3223 BZ Hellevoetsluis
Telefoonnummer:
06-52671289 of 06-44633505
Zorgaanbieder:
Thomashuis

Doelgroep

Soort beperking
Verstandelijk
Omschrijving

Thomashuis Hellevoetsluis is een particulier woonhuis waar Winfried van Westen en Bea van Eerd met hun gezin, samen mensen met een verstandelijke beperking wonen. Ben jij 18 jaar of ouder heb je een verstandelijke beperking en wil je graag in een huiselijke sfeer wonen dan zijn wij misschien wel je nieuwe woonplaats.  In Thomashuis Hellevoetsluis woon je samen met maximaal 8 andere mensen met een verstandelijke beperking en ons gezin. De ondersteuning die je nodig hebt krijg je van ons samen met een klein team van medewerkers. Het voordeel hiervan is dat jij goed weet wat je van ons kan verwachten en wij jou ‘zien’ zoals je bent en welke ondersteuning het beste bij je past.  Je ouders of iemand anders die jou nu helpt om je leven vorm te geven vinden wij heel belangrijk. Samen met hun willen wij jou een zo gewoon mogelijk woonplek geven.

Leeftijd
  • 18 tot 24 jaar
  • 24 tot 55 jaar
  • 55 plus
Geslacht
gemengd
Aantal bewoners
9
Open plaatsen
1 (onder voorbehoud)
Getoonde informatie onjuist?

Tip

Is de informatie die u hier ziet onjuist? Of is de woning of open plaats niet beschikbaar? Tip dan de betreffende organisatie.
  • *
  • *
  • *

* dit is een verplicht veld

Hoe wij omgaan met uw privacy.

Ondersteuning

Begeleiding
Zeer intensief, Intensief, Gemiddeld, Op basis van ZZP’s
Verzorging
Zeer intensief, Intensief, Gemiddeld, Op basis van ZZP’s
Behandeling
Enige
Gedragsregulering
Op basis van ZZP's
Omschrijving

Wij bieden zeer persoonlijke ondersteuning, waarbij jij als onze huisgenoot centraal staat. We doen dit met een team van goed opgeleid begeleiders(ters).

Woning

Soort woning
groepswoning
Algemene beschrijving

Thomashuis Hellevoetsluis is gevestigd in het karakteristieke dorpje Nieuwenhoorn wat aan de rand van Hellevoetsluis ligt. Het is een voormalige dorpsboerderij, binnen de bebouwde kom. Er ligt een heerlijke ruime tuin rondom het pand, met diverse fruitbomen. Waarvan we in de zomermaanden volop kunnen genieten.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het huis biedt voldoende ruimte voor negen zit/slaapkamers, een gemeenschappelijke lichte woonkamer, en een woonruimte voor ons als ondernemers.

De inrichting van de zit/slaapkamers kunnen de huisgenoten naar eigen inzicht vormgeven. Wij als zorgondernemers zorgen voor de inrichting en aankleding van de gemeenschappelijke ruimtes. Wij streven ernaar alles in een eenduidige en harmonieuze stijl met frisse kleuren en leuke vormen weer te geven.

Rolstoeltoegankelijk
ja
Tuin
ja
Situering in wijk

Midden in het dorpje Nieuwenhoorn vlakbij bus halte

Bereikbaarheid
Winkels
>500m
Scholen
>500m
Kerk
<200m
Openbaar vervoer
<200m

Contact

Aanmeld procedure

Mocht je meer over ons willen weten en de mogelijkheden dan kun je ons, Winfried van Westen en Bea van Eerd, bellen; 06-52671289/ 06-44633505 of mailen hellevoetsluis@thomashuis.nl. Je hebt voor een plaats bij ons wel een ZZP VG indicatie nodig 4 of hoger, de zorg bij ons betaal je uit een PGB budget die je kunt krijgen door je ZZP Indicatie.

Organisatie
Thomashuis Hellevoetsluis
Contactpersoon
Winfried van Westen en Bea van Eerd
Tel: 06-52671289
Mobiel:

06-52671289


hellevoetsluis@thomashuis.nl
Website
http://thomashuis.nl/hellevoetsluis

Heeft u interesse in deze woning of wilt u extra informatie? Klik dan op de onderstaande contact button en de (zorg) aanbieder zal contact met u opnemen.

Neem contact op