Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thomashuis Hellevoetsluis

Terug naar overzicht

Thomashuis Hellevoetsluis is een particulier woonhuis waar Winfried van Westen en Bea van Eerd met hun gezin, samen mensen met een verstandelijke beperking wonen. Ben jij 18 jaar of ouder heb je een verstandelijke beperking en wil je graag in een huiselijke sfeer wonen dan zijn wij misschien wel...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Thomashuis Hellevoetsluis is gevestigd in het karakteristieke dorpje Nieuwenhoorn wat aan de rand van Hellevoetsluis ligt. Het is een voormalige dorpsboerderij, binnen de bebouwde kom. Er ligt een heerlijke ruime tuin rondom het pand, met diverse fruitbomen. Waarvan we in de zomermaanden volop kunnen genieten.

Indeling gemeenschappelijk deel

Het huis biedt voldoende ruimte voor negen zit/slaapkamers, een gemeenschappelijke lichte woonkamer, en een woonruimte voor ons als ondernemers. De inrichting van de zit/slaapkamers kunnen de huisgenoten naar eigen inzicht vormgeven. Wij als zorgondernemers zorgen voor de inrichting en aankleding van de gemeenschappelijke ruimtes. Wij streven ernaar alles in een eenduidige en harmonieuze stijl met frisse kleuren en leuke vormen weer te geven.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Situering in wijk

Midden in het dorpje Nieuwenhoorn vlakbij bus halte

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Thomashuis Hellevoetsluis is een particulier woonhuis waar Winfried van Westen en Bea van Eerd met hun gezin, samen mensen met een verstandelijke beperking wonen. Ben jij 18 jaar of ouder heb je een verstandelijke beperking en wil je graag in een huiselijke sfeer wonen dan zijn wij misschien wel je nieuwe woonplaats. In Thomashuis Hellevoetsluis woon je samen met maximaal 8 andere mensen met een verstandelijke beperking en ons gezin. De ondersteuning die je nodig hebt krijg je van ons samen met een klein team van medewerkers. Het voordeel hiervan is dat jij goed weet wat je van ons kan verwachten en wij jou ‘zien’ zoals je bent en welke ondersteuning het beste bij je past. Je ouders of iemand anders die jou nu helpt om je leven vorm te geven vinden wij heel belangrijk. Samen met hun willen wij jou een zo gewoon mogelijk woonplek geven.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Gemiddeld, Intensief, Zeer intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Enige

Omschrijving

Wij bieden zeer persoonlijke ondersteuning, waarbij jij als onze huisgenoot centraal staat. We doen dit met een team van goed opgeleid begeleiders(ters).

Gedragsregulering

Ja

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.