Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thomashuis Lochem

Terug naar overzicht

Thomashuis Lochem bied 24 uur zorg aan 9 mensen met een verstandelijke beperking. Wij als zorgondernemers, Rick Harms en Lindi van Gent wonen boven het Thomashuis samen met onze 2 kinderen Abel en Olaf . Samen met een klein team medewerkers en stagiaires zorgen wij voor een huiselijke sfeer waari...

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Ons Thomashuis ligt aan de voet van de Lochemse Berg vlakbij de bossen. Het gezellige centrum is op loopafstand. Ons Thomashuis is een voormalig hotel geweest uit 1910.

Indeling gemeenschappelijk deel

Grote lichte open woonkamer en keuken met uitzicht op de tuin. Het hele Thomashuis is gelijkvloers.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Onze kamers hebben een grootte varierend van 17m2 tot 21m2. Iedereen mag zijn of haar kamer naar eigen wens inrichten. Elke kamer heeft een eigen wastafel en we hebben 2 gezamenlijke badkamers.

Bereikbaarheid

Winkels > 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Autisme en verstandelijke beperking, Epilepsie, Licht verstandelijke beperking, Meervoudige beperking, Niet-aangeboren hersenletsel (NAH), Verstandelijke beperking

Omschrijving

Thomashuis Lochem bied 24 uur zorg aan 9 mensen met een verstandelijke beperking. Wij als zorgondernemers, Rick Harms en Lindi van Gent wonen boven het Thomashuis samen met onze 2 kinderen Abel en Olaf . Samen met een klein team medewerkers en stagiaires zorgen wij voor een huiselijke sfeer waarin iedereen de begeleiding krijgt naar zijn of haar individuele zorgvraag.

Aantal bewoners

9

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.