Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thomashuis Zandvoort

Terug naar overzicht

Thomashuis Zandvoort is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een meervoudige beperking. Met een klein team geven wij elke dag persoonlijke aandacht aan onze bewoners, waarbij we rekening houden met eenieders behoefte en zorgvraag.

Woning

Omschrijving

Het huis is gesitueerd in een rustig straatje van het oude centrum en kijkt uit op de kleine witte vissershuisjes.
Op de begaande grond bevinden zich de gezamenlijke ruimtes. Op de eerste en tweede etage bevinden zich de kamers van de bewoners.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er is een grote woon-/eetkamer waar we gezamenlijk eten en tijdens fruit en drink momenten met elkaar samen komen. Ook doen we hier activiteiten zoals spelletjes, puzzelen e.d. of kijken we TV.

Naast de woonkamer is de keuken en we hebben een gezamenlijke tuin.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

De bewoners hebben een zit- slaapkamer welke geheel naar eigen wens is in te richten. De slaapkamers zijn voorzien van eigen sanitair.

De slaapkamers zijn op de eerste en tweede verdieping.

Situering in wijk

Het is een rustige wijk, dichtbij het centrum en het strand.

Bereikbaarheid

Winkels < 200m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

In Thomashuis Zandvoort zetten wij ons in om mensen met een meervoudige beperking een veilige woonplek te geven, waar ruimte is voor plezier en ontwikkeling.

Wij hebben momenteel 2 dove bewoners en 6 horende bewoners, gezien de samenstelling van de groep zoeken wij een derde dove bewoner.

Aantal bewoners

8

Open plaatsen

1 (neem voor informatie over de wachtlijst contact op met de organisatie).

Begeleiding

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Verzorging

Enige, Gemiddeld, Intensief, Op basis van ZZP's

Behandeling

Geen

Omschrijving

Wij bieden 24 uurs zorg; tussen 7:00 en 22:00 uur is er begeleiding aanwezig. Van 22:00 tot 7:00 uur is er een slaapdienst aanwezig voor calamiteiten. Structurele nachtzorg bieden wij niet. Wij zijn niet gespecialiseerd in verpleegkundige handelingen, deze moeten worden ingezet door een externe partij.

De nieuwe bewoner dient niet rolstoel gebonden te zijn, wij hebben twee bewoners die rolstoelafhankelijk zijn (dit is het maximaal haalbare binnen de zorg en begeleiding die wij bieden).

Wij bieden ook dagbesteding in Zandvoort (dit is optioneel, geen vereiste).

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.