Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thorbeckelaan 1A

Terug naar overzicht

Zuidwester is er voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Wil je graag gezellig samen met anderen wonen in een groepswoning of woon je liever alleen in een appartement? Samen gaan we op zoek naar de beste woonoplossing voor jou.

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie Thorbeckelaan 1a is een groepswoning bestemd voor tien personen. De woning heeft twee verdiepingen. Op de begane grond zijn twee ruime MIVA-slaapkamers, badkamer en toilet aanwezig. Op de eerste verdieping zijn acht slaapkamers, twee gezamenlijke badkamers en twee gezamenlijke toiletten te vinden. Iedereen heeft zijn eigen kamer, de woonkamer, keuken, badkamers en toiletten worden gedeeld. De doelgroep is divers en bestaat uit matig en licht verstandelijk beperkte cliënten. De ondersteuning is gericht op het bieden van structuur en het behouden van vaardigheden. De begane grond is rolstoeltoegankelijk dus ook als je in een rolstoel zit kun je hier terecht.

Het is een geschakelde woning met Thorbeckelaan 1b en beschikt over een mooie, beschutte tuin. Op maandag, donderdag en vrijdag is er van 12.00 tot 15.00 uur geen begeleiding aanwezig. Voor calamiteiten kan er contact opgenomen worden met de achterwacht. Iedere nacht is er een slaapdienst aanwezig.

Woonomgeving Het is een sociowoning middenin de woonwijk en aan de rand van het centrum. Er zijn verschillende dagbestedingslocaties op loopafstand. Het openbaar vervoer, winkels, scholen en de kerk bevinden zich op 500 meter afstand.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Aantal bewoners

12

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.