Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thorbeckelaan 1B

Terug naar overzicht

Algemene informatie Thorbeckelaan 1b is een groepswoning bestemd voor negen personen. De woning heeft twee verdiepingen. Op de begane grond zijn twee ruime MIVA-slaapkamers, badkamer en toilet aanwezig. Op de eerste verdieping zijn zeven slaapkamers, twee

Woning

Soort woning

Groepswoning

Omschrijving

Algemene informatie

Thorbeckelaan 1b is een groepswoning bestemd voor negen personen. De woning heeft twee verdiepingen. Op de begane grond zijn twee ruime MIVA-slaapkamers, badkamer en toilet aanwezig. Op de eerste verdieping zijn zeven slaapkamers, twee gezamenlijke badkamers en twee gezamenlijke toiletten te vinden. Iedereen heeft zijn eigen kamer, de woonkamer, keuken, badkamers en toiletten worden gedeeld. De doelgroep is divers en bestaat uit matig en licht verstandelijk beperkte cliënten. De begane grond is rolstoeltoegankelijk dus ook als je in een rolstoel zit kun je hier terecht.


Het is een geschakelde woning met Thorbeckelaan 1a en beschikt over een mooie, ruime tuin. Op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag is er van 11.30 tot 15.00 uur geen begeleiding aanwezig. Voor calamiteiten kan er contact opgenomen worden met de achterwacht. Iedere nacht is er een slaapdienst aanwezig.


Woonomgeving

Het is een sociowoning middenin de woonwijk en aan de rand van het centrum. Er zijn verschillende dagbestedingslocaties op loopafstand. Het openbaar vervoer, winkels, scholen en de kerk bevinden zich op 500 meter afstand.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Zeer intensief

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.