Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Thorbeckelaan 1B

Terug naar overzicht

Thorbeckelaan 1B is gelegen nabij het centrum van Spijkenisse. De woning is gebouwd in 1996 en is geschikt voor groepswonen. Op de begane grond zijn twee MiVa-kamers met aangepaste badkamer. Op de bovenverdieping zijn acht kamers die qua afmeting allemaal even groot zijn. Er wonen tien cliënten...

Woning

Soort woning

Eengezinswoning

Omschrijving

Thorbeckelaan 1b is een groepswoning bestemd voor negen personen. De woning heeft twee verdiepingen. Op de begane grond zijn twee ruime MIVA-slaapkamers, badkamer en toilet aanwezig. Op de eerste verdieping zijn zeven slaapkamers, twee gezamenlijke badkamers en twee gezamenlijke toiletten te vinden. Iedereen heeft zijn eigen kamer, de woonkamer, keuken, badkamers en toiletten worden gedeeld. De doelgroep is divers en bestaat uit matig en licht verstandelijk beperkte cliënten. De begane grond is rolstoeltoegankelijk dus ook als je in een rolstoel zit kun je hier terecht. Het is een geschakelde woning met Thorbeckelaan 1a en beschikt over een mooie, ruime tuin. Op maandag, dinsdag donderdag en vrijdag is er van 11.30 tot 15.00 uur geen begeleiding aanwezig. Voor calamiteiten kan er contact opgenomen worden met de achterwacht. Iedere nacht is er een slaapdienst aanwezig.

Indeling gemeenschappelijk deel

Op de benedenverdieping is de centrale woon/eetkamer.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Indeling per wooneenheid

Op de begane grond zijn twee MiVa-kamers met aangepaste badkamer. Op de bovenverdieping zijn acht kamers die qua afmeting allemaal even groot zijn.

Situering in wijk

Het is een sociowoning middenin de woonwijk en aan de rand van het centrum. Er zijn verschillende dagbestedingslocaties op loopafstand. Het openbaar vervoer, winkels, scholen en de kerk bevinden zich op 500 meter afstand.

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Openbaar vervoer < 500m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Verstandelijke beperking

Omschrijving

Thorbeckelaan 1B is gelegen nabij het centrum van Spijkenisse. De woning is gebouwd in 1996 en is geschikt voor groepswonen. Op de begane grond zijn twee MiVa-kamers met aangepaste badkamer. Op de bovenverdieping zijn acht kamers die qua afmeting allemaal even groot zijn. Er wonen tien cliënten die allemaal een eigen zit/slaapkamer hebben. De gezamenlijke huiskamer is erg ruim van opzet en erg gezellig met een geheel eigen sfeer. Belangrijk is dat cliënten aansluiting vinden bij elkaar, omdat ze erg op elkaar zijn aangewezen.

Aantal bewoners

10

Open plaatsen

Neem voor meer informatie over open plaatsen contact op met de organisatie.

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Omschrijving

De begeleiding binnen de woning is afgestemd op de zorg en begeleidingsvraag van de cliënten. Deze komt voort uit het individuele zorgplan dat iedere cliënt heeft. Het in stand houden van vaardigheden staat voorop. Het aanleren van nieuwe vaardigheden is minder relevant gezien leeftijd en ontwikkelingsniveau.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.