Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Locatie Torenstate is een behandellocatie binnen Talant, waar een zeer ervaren en gemotiveerd team behandelaars staat. Er zijn 17 appartementen beschikbaar voor cliënten. Deze hebben hun eigen appartement met eigen voordeur.

Woning

Omschrijving

Locatie Torenstate is een behandellocatie binnen Talant, waar een zeer ervaren en gemotiveerd team behandelaars staat. Deze pedagogisch medewerkers bieden behandeling aan jongvolwassenen (cliënten) met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek (gedrags- en psychiatrische problematiek). Er zijn 17 appartementen beschikbaar voor cliënten. Deze hebben hun eigen appartement met eigen voordeur. Op deze manier wordt de cliënt getraind in hoe het is om zo zelfstandig mogelijk te wonen. De behandeling kan bestaan uit therapie maar ook uit training in praktische vaardigheden, het vinden en behouden van werk, school of dagbesteding. Daarnaast bieden we ondersteunende gesprekken. Er wordt samen met de cliënt gekeken naar hun eigen wensen en wat hierin haalbaar is. Dit doen we met behulp van persoonlijke plannen, waaruit doelen ontstaan waar actief aan gewerkt wordt.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Situering in wijk

De locatie ligt in het centrum. Winkels, ov en scholen op loop- en fietsafstand.

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Locatie Torenstate is een behandellocatie binnen Talant, waar een zeer ervaren en gemotiveerd team behandelaars staat. Deze pedagogisch medewerkers bieden behandeling aan jongvolwassenen (cliënten) met een licht verstandelijke beperking (LVB) en bijkomende problematiek (gedrags- en psychiatrische problematiek).

Aantal bewoners

17

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.