Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Trainingshuis De Groene Haven

Terug naar overzicht

Bij De Groene Haven bieden wij groepswonen, training naar zelfstandigheid en hebben we sinds kort appartementen waar mensen kunnen samenwonen en begeleiding krijgen. De begeleiding zit vlakbij.

Woning

Soort woning

Trainingshuis

Omschrijving

Het trainingshuis bevindt zich op de onderste verdieping van een flat in een woonwijk. Het zijn drie doorgebroken woningen. Huisnummer 1 is de toegang voor de bewoners, nummer 9 is voor de begeleiding/slaapdienst.

Indeling gemeenschappelijk deel

Er zijn kamers mét en kamers zónder een eigen badkamer. De kamer mag je zelf inrichten zoals je wil.

Er is een gemeenschappelijke huiskamer met keuken en een groot terras. In het trainingshuis is ook een steunpunt met een keuken. Daar kan geoefend worden met zelfstandig koken. ’s Nachts is er een slaapdienst in huis aanwezig.

Nieuwsgierig geworden naar onze unieke locatie als trainingshuis? Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen voor een kennismaking.

Rolstoel toegankelijk

Nee

Tuin

Nee

Indeling per wooneenheid

Sommige met keukenblok, andere met eigen sanitair en ook kamers met gedeeld sanitair.

Situering in wijk

In de omgeving

  • Vlakbij het oude centrum van Delft
  • Dicht in de buurt van winkels
  • Bioscoop en horeca in de buurt en middenin een wijk

Bereikbaarheid

Winkels < 500m
Gezondheidscentrum < 500m
Openbaar vervoer < 200m

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Soort beperking

Licht verstandelijke beperking

Omschrijving

Het trainingshuis is een plek waar je als (jong) volwassenen kan groeien en leren naar meer zelfstandigheid. Dit doe jij in samenwerking met jou naasten en de begeleiders van de Groene Haven.

Jij mag leren in praktische vaardigheden, sociaal-emotionele vaardigheden, leefstijl en om te gaan met de maatschappij. Zo kan jij in verschillende fases leren en ontwikkelen.

Bij het trainingshuis is altijd begeleiding aanwezig. Dit houdt in dat er 24 uur per dag iemand van de begeleiding bereikbaar is voor jou. Alle bewoners hebben een vorm van dagbesteding of werk.

Begeleiding

Gemiddeld

Verzorging

Enige

Behandeling

Geen

Omschrijving

De begeleiding helpt de bewoners met doelen halen, die zij samen opstellen met elkaar. Er is vierentwintig uur begeleiding aanwezig.

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.