Blijf op de hoogte
Wonen zonder beperking

Trimbeets 37-43

Terug naar overzicht

Aan de Trimbeets 37-43 kunnen cliënten veilig, beschermd en zo normaal mogelijk wonen. De cliënten worden ondersteund in het aangaan en onderhouden van een eigen sociaal netwerk en elke dag worden bewegingsactiviteiten aangeboden.

Woning

Omschrijving

Aan de Trimbeets 37-43 kunnen cliënten veilig, beschermd en zo normaal mogelijk wonen. De cliënten worden ondersteund in het aangaan en onderhouden van een eigen sociaal netwerk en elke dag worden bewegingsactiviteiten aangeboden. De cliënten hebben een matige tot zeer ernstige verstandelijke beperking. Bijkomende problematiek komt voor op verschillende gebieden: gedragsproblematiek, stoornissen in het autistisch spectrum en ouderdomsproblemen. De locatie bestaat uit twee woonhuizen (2-onder-1-kap), met in iedere woning een gezamenlijke huiskamer en keuken. Cliënten hebben een eigen slaapkamer en delen sanitair met 2 of 3 cliënten. Ze kunnen 24 uur per dag een beroep doen op begeleiding.

Rolstoel toegankelijk

Ja

Tuin

Ja

Bereikbaarheid

Getoonde informatie onjuist? Tip ›

Omschrijving

Geschikt voor cliënten met ZZP:

  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Aantal bewoners

14

Begeleiding

Op basis van ZZP's

Verzorging

Op basis van ZZP's

Behandeling

Op basis van ZZP's

Gedragsregulering

Nee

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze woning of wil je extra informatie? Vul onderstaand formulier in en de (zorg) aanbieder zal contact met je opnemen.